aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Δίνει €2.000.000 για Βαλακάρι ο ΠΑΟΚ – Τσέκαρε και Λοΐζου»

«Δίνει €2.000.000 για Βαλακάρι ο ΠΑΟΚ – Τσέκαρε και Λοΐζου»

Έτοιμο να προσφέρει δύο εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του Όνι Βαλακάρι από την Πάφος FC, εμφανίζει τον ΠΑΟΚ, δημοσίευμα της ελλαδικής ιστοσελίδας «Sportdog.gr». H απόκτηση του συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, σε αντίθεση με την περίπτωση του Λοίζου Λοίζου από την Ομόνοια, τον οποίο επίσης τσέκαραν οι Θεσσαλονικείς, στο παρελθόν, όπως και τον Μαρίνο Τζιωνή πριν πάει στην Κάνσας Σίτι.

Το δημοσίευμα:

Την επόμενη μέρα σχεδιάζουν εδώ και μήνες στον ΠΑΟΚ και παρότι υπάρχει μία… παύση την τελευταία εβδομάδα λόγω του τελικού, οι Ζοσέ Μπότο και Ραζβάν Λουτσέσκου έχουν πάρει τις πρώτες αποφάσεις τους, αφού είναι εκείνοι που έχουν τον πρώτο λόγο για το αγωνιστικό σκέλος.

O Πορτογάλος τεχνικός διευθυντής, μάλιστα, έχει συγκεκριμένο, ξεκάθαρο και γνωστό πλανο για το πώς θα λειτουργήσει στον Δικέφαλο: Θέλει παίκτες στο target group 22-26, που να έχουν τη δυνατότητα αλλά και τη διάθεση να τα δώσουν όλα στους Θεσσαλονικείς για να κάνουν (κάποιοι από αυτούς) το step up στη συνέχεια στην καριέρα τους.

Κι εδώ έρχεται μια πληροφορία στο sportdog από την Κύπρο για τον Όνι Βαλακάρι, της Πάφου, τον διεθνή Φινλανδό (είχε παίξει στο τελευταίο ματς της εθνικής του στο πρόσφατο Euro) που πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στη κυπριακή ομάδα και μετά το φετινό καλοκαίρι. Το σκάουτινγκ του Δικέφαλου τον είχε παρακολουθήσει και η περίπτωσή του απασχολεί ακόμα!

Πλην του Βαλακάρι οι Θεσσαλονικείς είχαν τσεκάρει και τις περιπτώσεις των Τζιωνή και Λοΐζου, της Ομόνοιας, αλλά δεν συγκεντρώνουν πιθανότητες για να αποκτηθούν από τον Δικέφαλο. Αντίθετα όμως συγκεντρώνει πιθανότητες να ρίξει ένα ποσό κοντά στα 2 εκατ. ευρώ που στα ταμεία τής Πάφου, για να τον αποκτήσει τον Βαλακάρι.

Οι πληροφορίες από την Κύπρο αναφέρουν η Πάφος δεν πρόκειται να πέσει κάτω από αυτό το ποσό, αν και ο Ιβάν Σαββίδης διατηρεί άριστη σχέση με τους Ρώσους επενδυτές της ομάδας. Παρόλα αυτά ο παίκτης το αξίζει, καθώς είναι σύγχρονο 10άρι, διεθνής, 22χρονος με αμέτρητα γκολ και παρουσία στο Euro!

Κρατήστε το όνομά του σε μια άκρη του μυαλού σας, καθώς είναι παίκτης που μπορεί να δώσει λύση σε πολλές θέσεις που “ψάχνεται” ο Δικέφαλος, σκοράρει κατά ριπάς και σε άριστη ηλικία…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ