aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΔημητρίου: «Ευχαριστούμε τον Ουάρντα για τη δωρεά επίδειξη γεννητικών οργάνων»

Δημητρίου: «Ευχαριστούμε τον Ουάρντα για τη δωρεά επίδειξη γεννητικών οργάνων»

Για άσεμνη χειρονομία του Αμρ Ουάρντα μετά το τέλος του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα, έκανε λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου των κιτρινοπράσινων. Επίσης, ο Κυριάκος Δημητρίου εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία υποστηρίζοντας πως θα έπρεπε να αποβληθεί παίκτης του Απόλλωνα (σ.σ. ο Βα) για φάουλ στο κέντρο του γηπέδου, ενώ ήταν χρεωμένος με κίτρινη κάρτα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Έγινε συγκλονιστική προσπάθεια από εμάς. Ήμασταν η ομάδα που ήταν η πιο απαιτητική στο γήπεδο. Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα για την νίκη του. Παίξαμε για 10 παίκτες, σωστά έπρεπε να αποβληθεί ο Λέντες, όμως λανθασμένα δεν αποβλήθηκε ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου. Ευχαριστούμε και για τη δωρεά επίδειξη γεννητικών οργάνων από τον παίκτη του Απόλλωνα».

Σε ερώτηση εάν η αναφορά του είναι για τον Ουάρντα, είπε: «Υπάρχει κάποιος που παρακολουθεί ελληνικό και κυπριακό ποδόσφαιρο και δεν έχει καταλάβει για ποιον αναφέρομαι; Αναφέρομαι στον Ουάρντα, το ξέρει και ο ίδιος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ