aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΔημητρίου: «Άλλη ομάδα έχει πολύ χαμηλότερες χρεώσεις στο ΓΣΠ, ανοικτό που θα παίζουμε»

Δημητρίου: «Άλλη ομάδα έχει πολύ χαμηλότερες χρεώσεις στο ΓΣΠ, ανοικτό που θα παίζουμε»

Επιστολή προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, με κοινοποίηση στο υπουργείο Παιδείας και τον ΚΟΑ, μέσω της οποίας εκφράζουν την επιθυμία ανέγερσης σύγχρονου σταδίου, απέστειλαν Ομόνοια και Ολυμπιακός (διαβάστε εδώ σχετικό ρεπορτάζ).

Την είδηση επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος Τύπου των πρασίνων, μιλώντας πριν την έναρξη του φιλικού αγώνα με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο. Ο Αντρέας Δημητρίου σημείωσε πως παραμένει ανοικτό το ζήτημα της επιλογής έδρας για τη νέα σεζόν εκφράζοντας παράπονα για τις χρεώσεις του ΓΣΠ προς το «τριφύλλι»

Αναλυτικά οι δηλώσεις
«Το αν θα αγωνίζεται στο ΓΣΠ ή όχι η Ομόνοια παραμένει ανοιχτό. Θα γίνουν επαφές τις επόμενες μέρες για να ξεκαθαρίσει. Οι χρεώσεις του ΓΣΠ είναι πολύ υψηλές και δεν δικαιολογούνται. Η πρόταση που έχουμε υποβάλει είναι για να είναι πολύ καλύτερες οι χρεώσεις και να εκμεταλλευτούμε το ΓΣΠ και άλλες ώρες την μέρα των αγώνων. Δεν υπάρχει συμφωνία τα τελευταία χρόνια με το ΓΣΠ.

Το ΓΣΠ εφαρμόζει τη συμφωνία από πολλά χρόνια πριν που έχει ολοκληρωθεί. Η Ομόνοια έχει στηρίξει το ΓΣΠ με εκατομμύρια ευρώ και παρά το γεγονός αυτό έχουμε δει άλλη ομάδα να έχει πολύ καλύτερη συμφωνία με πολύ χαμηλότερες χρεώσεις σε σχέση με την Ομόνοια.
Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με αυτή την ομάδα και με τις χρεώσεις που έχει, όμως, δεν είναι σωστό να υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά.

Είμαστε αναγκασμένοι να δούμε και άλλες επιλογές. Αξιολογούμε κάποιες λύσεις και έχουμε στείλει επιστολή με τον Ολυμπιακό όπως η πολιτεία ανεγείρει γήπεδο στη Λευκωσία όπως έγινε και στη Λεμεσό. Αναμένονται επαφές με το ΓΣΠ για να δούμε πως θα προχωρήσουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ