aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΔήμαρχος Στροβόλου για πρόσβαση στο ΓΣΠ: «Θα βρεθεί λύση»

Δήμαρχος Στροβόλου για πρόσβαση στο ΓΣΠ: «Θα βρεθεί λύση»

Για το πρόβλημα πρόσβασης στο ΓΣΠ, για το οποίο σας ενημερώσαμε χθες με αφορμή εικόνες που δημοσιοποιήθηκαν στα ΜΚΔ μετά το ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Απόλλων, μίλησε απόψε στην εκπομπή «Γκολ και Θέαμα» του ΡΙΚ, ο Δήμαρχος Στροβόλου Ανδρέας Παπαχαραλάμπους, ο οποίος υπογράμμισε πως σήμερα επισκέπτηκε την περιοχή και τόνισε πως θα βρεθεί λύση:

«Θα βρεθεί λύση. Επισκέφτηκα σήμερα την περιοχή, είδα τις εικόνες και δεν περιποιεί τιμή. Πρόκειται για κοίτη του ποταμού και δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Αντιλαμβάνομαι τα παράπονα των φιλοξενούμενων οπαδών. Για λόγους ασφάλειας και καλύτερης λειτουργίας, έστω κι αν είναι πρόχειρη λύση, οι οπαδοί ορθώς με οδηγίες της αστυνομίας χρησιμοποιούν τον συγκεκριμένο χώρο. Οφείλουμε να φιλοξενούμε σωστά τους οπαδούς.

Αύριο αρχίζει δουλειά, είχα επικοινωνία με τον διευθυντή του ΓΣΠ τον κύριο Φοίβο Κωνσταντινίδη, να συζητησουμε και να βρούμε λύση στο πρόβλημα. Στον διάλογο πρέπει να ειναι και το Τμήμα Δημοσίων Έργων και το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων καθώς πρόκειται όπως είπαμε για κοίτη ποταμού. Να βρεθεί μια λύση ώστε ο κόσμος ασφαλισμένα και πολιτισμένα… υπάρχουν και βράδυ αγώνες, πρέπει να δούμε και το θέμα του φωτισμού. Οφείλουμε η πρόσβαση να είναι αυτή που πρέπει. Ευχαριστώ τον κόσμο που ανέδειξε το ζήτημα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ