aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Δικός» της ο Τριμπό!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ποδοσφαιριστής της Αλκής είναι ο Γιοάν Τριμπό. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο με τους κυανέρυθρους μέχρι το καλοκαίρι. Ο Τριμπό είναι γνώριμος στην Αλκή αφού πέρασε από την ομάδα στο πρώτο μισό της περσινής σεζόν. Ο Κώστας Σακκάς θεωρεί πως είναι ποδοσφαιριστής που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα με τον νέο χρόνο, στην προσπάθειά της για παραμονή στην Κατηγορία.

Πλέον, το βάρος πέφτει στην προσπάθεια για σύναψη συνεργασίας με επιθετικό, εξτρέμ και ανασταλτικό μέσο. Όσον αφορά στις αποχωρήσεις, πέρα από τον Μαρλόν, θα διαγραφεί ο Θεοχάρους ο οποίος θα επανενταχθεί στο ρόστερ από το καλοκαίρι. Για άλλους ακόμη να ληφθεί απόφαση από τον Σακκά.

Για τον Λοϊζίδη, σε χθεσινές (27/12) του δηλώσεις ο πρόεδρος Άντης Λόππας, είπε: «Μπορεί να επανέλθει, όμως θα πρέπει να εκδοθεί δελτίο υγείας και γι’ αυτό θα πάρει την ευθύνη ο ΚΟΑ. Για να επανέλθει στις προπονήσεις πρέπει να εκδοθεί μια νέα κάρτα. Θα αξιολογήσει την ετοιμότητά του ο προπονητής».

Εξάλλου, με ανακοίνωση που εξέδωσε η Αλκή ευχαριστεί τον πρόεδρο του ΘΟΪ Λακατάμιας, Λουκή Αρχοντίδη και το Δ.Σ. του σωματείου. «Το Δ.Σ. της Αλκής θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον πρόεδρο του ΘΟΪ Λουκή Αρχοντίδη και το Δ.Σ. της ομάδας της Λακατάμιας για την παραχώρηση των γηπέδων, με σκοπό την προετοιμασία της ομάδας μας. Η ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα της Αλκής ήταν άμεση και τους ευχαριστούμε θερμά για τη βοήθεια που μας έδωσαν για αρκετό χρονικό διάστημα», αναφέρεται στην ανακοίνωση, που καταλήγει: «Να σημειώσουμε πως η προετοιμασία της ομάδας μας για το παιχνίδι με την Ανόρθωση θα συνεχιστεί στο γήπεδο του Άδωνη στο Δάλι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ