aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ«Δικαιούμαστε ιδιόκτητο γήπεδο όπως της Λεμεσού - Θέλουμε τη συνεισφορά του κράτους»

«Δικαιούμαστε ιδιόκτητο γήπεδο όπως της Λεμεσού – Θέλουμε τη συνεισφορά του κράτους»

Στο κοινό αίτημα Ολυμπιακού και Ομόνοιας στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τη δημιουργία γηπέδου, αναφέρθηκε ο τεχνικός διευθυντής των μαυροπρασίνων Κώστας Σεραφείμ σε δηλώσεις του στον SuperSport FM. Εξέφρασε την άποψη, ότι οι ομάδες της Λευκωσίας δικαιούνται​ ιδιόκτητο γήπεδο, όπως και της Λεμεσού, ενώ όπως τόνισε, για να γίνει αυτό θέλει και την συνεισφορά του κράτους με κάποιο τρόπο.

Όσα δήλωσε ο Κώστας Σεραφείμ:

Για το ΓΣΠ: «Δεν είναι μόνο το μεγαλύτερο γήπεδο της χώρας αλλά και η ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει στο φίλαθλο κοινό. Να ξεκαθαρίσω ότι ο Ολυμπιακός έχει δηλώσει έδρα το ΓΣΠ και η ομάδα μας δεν συμπεριλαμβάνεται στην απόφαση για μετάθεση της κλήρωσης. . Θεωρώ ότι ο ορισμός για 14 Ιουλίου είναι λάθος διότι με τον προγραμματισμό των φιλικών ίσως η η κλήρωση κολλήσει παιχνίδι με την ίδια ομάδα λίγες ήμερες αργότερα τότε θα υποχρεωθούμε να το ακυρώσουμε. Δεν είναι παράπονο αλλά μια επισήμανση που ισχύει για όλες τις ομάδες. Θα μπορούσε να ακυρωθεί για λίγες ημέρες μόνο».

Για το κοινό αίτημα με Ομόνοια: «Έχουμε στείλει κοινό αίτημα με την Ομόνοια στο Πρόεδρο της Δημοκρατίας για δημιουργία γηπέδου. Με το καθεστώς της Λεμεσού δεν είναι δίκαιο να ισχύει και στην Λευκωσία; Οι περισσότερες ομάδες στην Κύπρο έχουν δικό τους γήπεδο και αυτό θεωρώ ότι δικαιούνται και οι ομάδες της Λευκωσίας και αναφέρομαι σε ιδιόκτητα γήπεδα. Για να το κάνουμε αυτό θέλουμε και την συνεισφορά του κράτους με κάποιο τρόπο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ