aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑ«Διεξαγωγή έρευνας για χειραγώγηση του αγώνα, δεν κατονομάζεται η Ομόνοια»

«Διεξαγωγή έρευνας για χειραγώγηση του αγώνα, δεν κατονομάζεται η Ομόνοια»

Δηλώσεις στον Super Sport fm παραχώρησε ο πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού Χάρης Πογιατζής, σχετικά με τη διεξαγωγή έρευνας για χειραγώγηση του αγώνα Ομόνοια – Δόξα.

Όπως τόνισε ο κ. Πογιατζής έχουν ζητηθεί πληροφορίες και να κρατηθεί οπτικοακουστικό υλικό, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί από τους ερευνώντες, ενώ ανέφερε πως στην επιστολή δεν κατονομάζεται η Ομόνοια.

Όσα δήλωσε ο Χάρης Πογιατζής:

Για την καταγγελία της Δόξας: «Έχουμε ζητήσει κάποιες πληροφορίες για χειραγώγηση αγώνα. Όχι για στοίχημα. Έχουμε προχωρήσει σε διεξαγωγή έρευνας, έχουμε ζητήσει να κρατηθεί το οπτικοακουστικό υλικό. Αυτό θα χρησιμοποιηθεί από τους ερευνώντες. Δεν κατονομάζεται η Ομόνοια στην επιστολή».

Για τυχόν έντονη στοιχηματική δραστηριότητα: «Για οποιαδήποτε ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα, ενημερωνόμαστε πρώτα εμείς και εμείς στην συνέχεια ενημερώνουμε την Αρχή Στοιχημάτων. Για την αναμέτρηση αυτή, δεν είχαμε κάποια ενημέρωση».

Για τις καταγγελίες Παπασταύρου: «Η επιτροπή έχει συναντηθεί με πέρα των 10-20 ατόμων για να διερευνήσει αν υπάρχουν ποινικά αδικήματα. Κάθε μέρα έχουμε συνάντηση. Δεν τις ανακοινώνουμε όμως, μέχρι να βγει πόρισμα. Το ίδιο ισχύει και με την καταγγελία του κυρίου Παπασταύρου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ