aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνής Αργεντινός… ψάχνει

Το Παραλίμνι ανακοίνωσε καταρχήν συμφωνία με τον Πάμπλο Καρέρας, ο οποίος προέρχεται από τη Ρίβερ Πλέιτ, έχει συμμετοχές στις μικρές αλμπισελέστε και γυρεύει μια «γεμάτη» σεζόν στην καριέρα του

Το τέταρτο απόκτημά της στο τρέχον καλοκαίρι ανακοίνωσε χθες η Ένωση Νέων Παραλιμνίου. Μετά τους Μπόρχα Εκίθα (Ισπανός αμυντικός), Αγγελή Αγγελή (αμυντικός) και Μάουρο Σάρατε (Αργεντινός επιθετικός), άλλος ένας ποδοσφαιριστής από τη χώρα του ταγκό προστέθηκε στο έμψυχο δυναμικό. Οι βυσσινί ανακοίνωσαν την καταρχήν συμφωνία με τον Πάμπλο Καρέρας και την ερχόμενη Τρίτη θα τον περιμένουν στην Κύπρο για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής (ιατρικές εξετάσεις και πέσιμο υπογραφών).

Είναι 23 ετών, αγωνίζεται ως δεξιός μπακ και προέρχεται από την περίφημη Ρίβερ Πλέιτ. Στους «εκατομμυριούχους» του Μπουένος Άιρες μεγάλωσε ποδοσφαιρικά, κάνοντας μόνο έναν ενδιάμεσο σταθμό στη Νουέβα Σικάγο, στην οποίαν αγωνίστηκε δανεικός την περίοδο 2016-17. Επέστρεψε πριν από ένα χρόνο στη «λωρίδα» και εντάχθηκε στις ρεζέρβες.

Ο Καρέρας πραγματοποίησε το επαγγελματικό ντεμπούτο του για τη Ρίβερ Πλέιτ στις 18 Ιουλίου 2015, παίζοντας για 90 λεπτά στη νίκη 5-1 επί της Ατλέτικο Ραφαέλα. Μια εβδομάδα αργότερα, έκανε τη μοναδική εμφάνιση της εκστρατείας. Με την ανδρική ομάδα είχε συνολικά πέντε εμφανίσεις. Επίσης, αντιπροσώπευσε την Αργεντινή στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Νότιας Αμερικής το 2011 και το Παγκόσμιο Κύπελλο U-17 του 2011.

Οι διεθνείς συμμετοχές του με τις μικρές ομάδες της αλμπισελέστε φανερώνουν ότι δεν στερείται ταλέντου. Ωστόσο, είναι φανερό ότι ψάχνει μια ευκαιρία για να πραγματοποιήσει «γεμάτη» σεζόν σε ανδρική ομάδα. Το Παραλίμνι του την προσφέρει.

Μαγκατέ, ο πέμπτος

Την πέμπτη προσθήκη του ανακοίνωσε το απόγευμα η Ένωση Νέων Παραλιμνίου. Οι βυσσινί γνωστοποίησαν την έναρξη της συνεργασίας της με τον κεντρικό αμυντικό Σαρ Μαγκατέ, αναρτώντας φωτογραφία του με τη φανέλα της Οσέρ, δίχως όμως να αναφέρουν άλλα στοιχεία ταυτότητας για τον ποδοσφαιριστή. Αναζητώντας στο διαδίκτυο, εντοπίσαμε Γάλλο 18χρονο παίκτη της ίδιας ομάδας, ο οποίος όμως αναφέρεται ως σέντερ φορ. Θα περιμένουμε όμως πιο ξεκάθαρη ενημέρωση από το γραφείο Τύπου των βυσσινί, προκειμένου να μάθει και ο κόσμος της Ένωσης περισσότερες λεπτομέρειες για το νέο απόκτημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ