aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔιετές συμβόλαιο σε Λοϊζίδη (ανακοίνωση)

Διετές συμβόλαιο σε Λοϊζίδη (ανακοίνωση)

Ο Παναγιώτης Λοϊζίδης έγινε οριστικά ο έβδομος ποδοσφαιριστής του ρόστερ της λήξασας σεζόν, ο οποίος θα παραμείνει στην Αλκή Ορόκλινη (συμπεριλαμβανομένου και του Ούρκο Πάρντο, με τον οποίον υπάρχει προφορική συμφωνία). Η διοίκηση ανακοίνωσε την παραμονή του Κύπριου δεξιού ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

Η ανακοίνωση: «Το Δ.Σ. της Αλκής συμφώνησε με τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Λοϊζίδη για συνεργασία δύο ετών. Ο Παναγιώτης ανήκει στην ομάδα μας από την περασμένη αγωνιστική περίοδο και μπορεί να δώσει λύση τόσο στο δεξί όσο και στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ευχόμαστε στον Παναγιώτη κάθε επιτυχία με την κυανέρυθρη φανέλα».

Υπενθυμίζουμε πως αποκτήθηκαν οι Ράφαελ Ακόστα, Ντάσκο Τραϊτσέφσκι και Φράνκο Φλόρες, ενώ από τη λήξασα σεζόν, πέραν του Λοϊζίδη, παραμένουν κυανέρυθροι οι Ούρκο Πάρντο, Αλέξανδρος Θεοχάρους, Παναγιώτης Φραγκέσκου, Κώστας Χαραλάμπους, Μάριος Χαρής, Ραφαέλ Κινιόνες και Γιώργος Παναγή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ