aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Δίχτυα» στην Κύπρο απο τον Ίλια Ίβιτς για συγκεκριμένο στόπερ!

«Δίχτυα» στην Κύπρο απο τον Ίλια Ίβιτς για συγκεκριμένο στόπερ!

Λύσεις στην άμυνα αναζητά ο Νίκος Κωστένογλου και λύσεις δεν βλέπει. Ο Έλληνας τεχνικός της ΑΕΚ Αθηνών έχοντας εκτός διαθεσιμότητας τον Βράνιες βλέπει τις επιλογές του για τη θέση του κεντρικού αμυντικού να είναι περιορισμένες.

Οι συχνοί τραυματισμοί του Τσινγκρίνσκι, αλλά και οι καλοί ναι μεν αλλά Οικονόμου – Σβάρνας φέρνουν την Ένωση μπροστά σε μία μόνο λύση. Ίλια Ίβιτς και Νίκος Κωστένογλου αναζητούν ήδη τον παίκτη που θα έρθει τον Ιανουάριο και θα δώσει τις λύσεις που χρειάζεται η ομάδα.

ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα για την ενίσχυση της ομάδας και σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ελλάδα, η λίστα του περικλείει ποδοσφαιριστές τόσο από την εγχώρια όσο και από τη ξένη αγορά, με τον… κουμπαρά ωστόσο να είναι ο τελικός… κριτής της υπόθεσης.

Το πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ της Ώρας αναφέρει χαρακτηριστικά «Ματιές του Ίβιτς (και) στην Κύπρο για στόπερ». Στο ρεπορτάζ της συγκεκριμένης εφημερίδας τονίζεται πως ο τεχνικός διευθυντής του «Δικέφαλου» έχει ξεχωρίσει έναν συγκεκριμένο στόχο από την αγορά του κυπριακού ποδοσφαίρου, με το όνομά του ωστόσο να μην έχει βγει στη δημοσιότητα.

Δείτε το σχετικό δημοσίευμα στη φωτογραφία που ακολουθεί…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ