aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΔιαψεύδει ο ΠΑΟΚ για συμμετοχή του σε τουρνουά στην Κερύνεια!

Διαψεύδει ο ΠΑΟΚ για συμμετοχή του σε τουρνουά στην Κερύνεια!

Με αφορμή το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «africanfootballtournament», οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θέλησαν να τοποθετηθούν και να διαψεύσουν πράγματα που γράφτηκαν και δεν ισχύουν. Συγκεκριμένα, υπήρξε αναφορά ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα συμμετέχει σε τουρνουά ακαδημιών στα κατεχόμενα, στην Κερύνεια, ωστόσο τέτοια απόφαση ουδέποτε υπήρξε από τους «ασπρόμαυρους» (διαβάστε ΕΔΩ το σχετικό δημοσίευμα).

Διαβάστε επίσης: Τουρνουά στα κατεχόμενα στην παρουσία ατόμων των Άρη, ΠΑΟΚ και Ξάνθης;

Παρότι υπήρξε πρόσκληση προς τους σκάουτερ του ΠΑΟΚ, όπως υποστηρίζει και ο Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος, στον «Δικέφαλο του Βορρά» δε θα δώσουν το παρών. «Έχει έρθει μια πρόσκληση για κάποιες αφρικανικές ομάδες, όχι για να πάρουν μέρος οι ακαδημίες του ΠΑΟΚ αλλά αν θέλουμε να στείλουμε σκάουτερς. Μας είπαν αν και εφόσον θα θέλαμε να παρακολουθήσουμε το τουρνουά θα μένουμε στην ελεύθερη Κύπρο. Το χαρτί έγραφε για παρακολούθηση μόνο αφρικανικών ομάδων. Στην αιτιολόγηση για πιο λόγο το κάνουν στα κατεχόμενα είναι ότι οι Αφρικάνοι λόγω Σένγκεν δεν μπορούν να το διοργανώσουν στην ελεύθερη περιοχή ή στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει καμία συμμετοχή του ΠΑΟΚ στο τουρνουά», ανέφερε ο διευθυντής ακαδημιών του «Δικεφάλου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ