aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ«Διαφορετική κ…α να σκοράρουν δικά σου παιδιά»

«Διαφορετική κ…α να σκοράρουν δικά σου παιδιά»

Μέσω ανακοίνωσής τους, οι οργανωμένοι οπαδοί της Νέας Σαλαμίνας, «Red Rebels» αναφέρονται στην φετινή σεζόν που ολοκληρώθηκε πιο ιδανικά απ’ όσο θα περίμενε κι ο πιο αισιόδοξος οπαδός. Εκφράζουν τη λύπη τους που για εξωγηπεδικούς παράγοντες δεν ήταν πλάι στην ομάδα τους, ενώ αποθεώνουν τα παιδιά που είναι γέννημα-θρέμμα παίκτες της Νέας Σαλαμίνας.

Αναλυτικά:

«Ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019. Μια σεζόν που για την ομάδα μας είναι πλήρης επιτυχία χάρη στην μαγκιά όλων των συντελεστών. Κρίμα που για εξωγηπεδικούς παράγοντες δεν μπορούσαμε να είμαστε στα πέταλα πλάι της.

Μπράβο για την σωστή δουλειά που έγινε από το προπονητικό τιμ. Μπράβο στο ακούραστο προσωπικό στα γραφεία. Μπράβο στο Δ.Σ για την σωστή διαχείριση καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Μπράβο στους ποδοσφαιριστές για τον τσαμπουκά τους.

Είμαστε βέβαιοι οι επιτυχίες θα συνεχίσουν. Κρίμα όμως που κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν ένιωσαν τον παλμό μας φέτος. Μπορεί να μην έχουμε χρήματα αλλά έχουμε πάθος, αγάπη και όρεξη να σπρώξουμε το σωματείο μας. Η Νέα Σαλαμίνα Αμμοχώστου είναι εδώ για να μείνει. Ουδείς αναντικατάστατος. Άλλωστε είναι διαφορετική κ@ύλ@ να σκοράρουν δικά σου παιδιά.

Όσο για εμάς, τα μανίκια τυλιγμένα και η σκληρή δουλειά συνεχίζει. Οι εγγραφές μελών σε κάθε επαρχεία αρχίζει ώστε να είμαστε ακόμη πιο δυνατοί του χρόνου.

Υ.Γ.: Θέλει μαγκιά να είσαι ΣΑΛΑΜΙΝΑ.

Υ.Γ.1: Όχι στην κάρτα οπαδού.

Υ.Γ.2: Άντε να κοντεύει η 24η Αυγούστου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ