aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔιαδικτυακός χάρτης αθλητικών εγκαταστάσεων και καινοτόμα δράση

Διαδικτυακός χάρτης αθλητικών εγκαταστάσεων και καινοτόμα δράση

Πρωτοποριακή δράση του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, με στόχο την προώθηση της Κύπρου ως αθλητικού κέντρoυ και κέντρου αθλητικού τουρισμού για την προσέλκυση ξένων τουριστικών-αθλητικών εταίρων, αλλά κυρίως εξυπηρέτησης του Κύπριου πολίτη-αθλούμενου αποτελεί η αναβάθμιση του διαδικτυακού αθλητικού χάρτη. Ο αθλητικός χάρτη πλέον παρέχει εύκολα και με σύγχρονο τρόπο ενημέρωση για τις αθλητικές εγκαταστάσεις παγκύπρια.    

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού, χαρτογράφησε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις του τόπου κατά άθλημα (ποδοσφαιρικά γήπεδα, γήπεδα γκολφ, κολυμβητήρια, σκοπευτήρια κ.λ.π), με περιληπτική αναφορά για τον κάθε αθλητικό χώρο ξεχωριστά ενώ πλέον υπάρχει η δυνατότητα για  εύρεση πλησιέστερων σημείων ενδιαφέροντος (νοσοκομεία, αεροδρόμια, ξενοδοχεία κ.λ.π).

Η εφαρμογή δίδει τη δυνατότητα, για μεταφορά στη σελίδα κρατήσεων των αθλητικών εγκαταστάσεων ιδιοκτησίας του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, για πλοήγηση με διάφορους τρόπους (πόδια, αυτοκίνητο και λεωφορείο (όπου υπάρχει)) και εύκολη διάχυση των πληροφοριών με άλλα πρόσωπα. Επίσης, είναι προσβάσιμη και πλήρως λειτουργήσιμη από έξυπνες κινητές συσκευές (mobile responsive) και με δυνατότητα πλοήγησης στην Ελληνική, Αγγλική και Ρωσική γλώσσα.

Επισκεφθείτε και πλοηγηθείτε στον αθλητικό χάρτη, μέσω της ιστοσελίδας του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού www.cyprussports.org.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ