aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΔιαχειρίσιμο το χρέος, δεν εφησυχάζουν και συνεχίζουν στην ίδια πολιτική

Διαχειρίσιμο το χρέος, δεν εφησυχάζουν και συνεχίζουν στην ίδια πολιτική

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Διαχειρίσιμο είναι το χρέος της Νέας Σαλαμίνας το οποίο μειώθηκε στις 800.000 ευρώ, σύμφωνα και με την οικονομική κατάσταση που παρουσίασε στα κριτήρια ΚΟΠ. Το σωματείο της Αμμοχώστου θυμίζουμε ότι είχε χρέος που έφτανε τα 5,9 εκατ. ευρώ το 2012, όμως με συνετή οικονομική πολιτική και μεγάλη προσπάθεια απ’ όλους πέτυχε τη σημαντική μείωσή του ώστε από ‘δω και μπρος να «αναπνέει» καλύτερα οικονομικά.

Δεν εφησυχάζουν όμως στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο και θα συνεχίσουν με την ίδια τακτική και προσδοκώντας πάντα στη συνέχιση της στήριξης από τον κόσμο, να εξοφλήσουν κι αυτό το χρέος που απέμεινε. Στο μεταξύ, στις 15 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση του σωματείου κατά την οποία τα μέλη θα ενημερωθούν για όλα.

Όσον αφορά στο κεφάλαιο προγραμματισμός, υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία ότι ο Τιάγκο, στον οποίο έγινε πρόταση για να παραμείνει, θα πει το «ναι». Η απάντησή του αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα. Απάντηση περιμένουν και από τον Κίνγκσλεϊ, ο οποίος αντιμετωπίζει κάποιο οικογενειακό πρόβλημα στο οποίο προσπαθούν να βοηθήσουν και οι «ερυθρόλευκοι» παράγοντες. Με τη λήξη της ποδοσφαιρικής περιόδου, η Νέα Σαλαμίνα θα συζητήσει με τον ΑΠΟΕΛ για τον Κύπρο Χριστοφόρου, ο οποίος πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις, έχει καθιερωθεί και ασφαλώς θέλουν να τον κρατήσουν.

Στα αγωνιστικά θέματα και ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος, μπορεί ο Θεοδόσης Σιαθάς να ανεβάζει στροφές στις προπονήσεις, ωστόσο δεν είναι βέβαιη ακόμη η συμμετοχή του στο εκτός έδρας ματς με την ΑΕΚ, που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν τα γνωστά προβλήματα των Τόνια Τίσντελ και Κύπρου Χριστοφόρου, οι οποίοι δεν υπολογίζονται.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ