aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Δεν βρίσκεται η ίσια μας»

«Δεν βρίσκεται η ίσια μας»

Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ «GOAL»

Αν θέλεις να είσαι πάντα στην… απέναντι πλευρά, είναι πολύ εύκολο. Άσπρο οι άλλοι, μαύρο… εσύ! Μέρα οι άλλοι, νύχτα εσύ! Άσχετα αν ή διαφωνία ή η «ένσταση» εδράζεται σε πραγματικούς, ουσιαστικούς λόγους. Ο ορισμός της φράσης «δεν βρίσκεται η ίσια μας». Ταιριάζει γάντι στην ιστορία με την άρνηση της Αστυνομίας να διεξαχθεί στην Κύπρο ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας.

Τις τελευταίες ώρες πληθαίνουν οι αναφορές και οι αναρτήσεις ότι ως Κυπριακή Δημοκρατία παραδεχόμαστε την… ήττα μας. Την αδυναμία μας, δηλαδή, να διεξαχθεί στα μέρη μας με ασφάλεια ένας αθλητικός αγώνας. Λες και σε όλα τα υπόλοιπα, είμαστε νικητές και παράδειγμα προς μίμηση. Και μένουμε εκτεθειμένοι επειδή δεν ικανοποιήσαμε το αίτημα των Ελλήνων αδελφών.

Βέβαια, αν η κυπριακή Αστυνομία έδινε τη συγκατάθεσή της, να διεκδικήσουν στο ΓΣΠ το τρόπαιο του κυπέλλου, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ, είναι σίγουρο ότι οι ίδιοι άνθρωποι θα έλεγαν και θα αναρτούσαν «δεν έχουμε ψωμί να φάμε, θέλουμε ραπανάκια για την όρεξη». Και θα υπερτόνιζαν τους τεράστιους κινδύνους από την κάθοδο των χουλιγκάνων και τον… φόβο των Λευκωσιατών από την κατάληψη της πόλης. Αν μη τι άλλο η Αστυνομία ήταν συνεπής στην προσφιλή τακτική της «μακριά κι αγαπημένοι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ