aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Δεν τον θέλει και η τύχη…

Ο Ερμής απέναντι στην Ανόρθωση δικαιούταν ακόμη και να κερδίσει τον αγώνα με την εικόνα του στο δεύτερο ημίχρονο, όμως στο τέλος δεν κατάφερε να πάρει ούτε καν τον ένα βαθμό. Η ήττα από την ομάδα της Αμμοχώστου πληγώνει τους φτεροπόδαρους, καθώς βρέθηκαν μία ανάσα από τη νίκη και στο τέλος έφυγαν με άδεια χέρια.

Τα έχουν, όμως, και με την τύχη τους. Και πώς να μην τα έχουν, όταν μετά το 2-2 της Ανόρθωσης ο Μαύρου είχε δυο δοκάρια στο 84’ και στο 88’, προτού έρθει στην καθυστέρηση το τρίτο γκολ της «Μεγάλης Κυρίας». Όπως και να το κάνουμε η προψεσινή ήττα κρατά βυθισμένο τον Ερμή στην τελευταία θέση και δεν του επιτρέπει να ανασάνει. Αντίθετα, αν κέρδιζε θα έμπαινε στον όμιλο του υποβιβασμού με άλλον αέρα και σίγουρα πολύ διαφορετική ψυχολογία.

Πλέον, η προσοχή στο αγωνιστικό κομμάτι στρέφεται στον επαναληπτικό της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου με την ΑΕΛ. Μετά το 0-4 του πρώτου αγώνα ο Ερμής δεν έχει πιθανότητες και το ματς είναι κάτι σαν αγγαρεία για όλους. Έτσι, ο Μιχαήλ αναμένεται να χρησιμοποιήσει αρκετές εφεδρείες για να μη βαρυφορτώσει βασικούς του παίκτες στην τελική κούρσα της προσπάθειας για σωτηρία. Ακολούθως, οι μαυροκόκκινοι θα υποδεχτούν ξανά την Ανόρθωση στην 1η αγωνιστική της β’ φάσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ