Δεν τον πήρε στην ΑΕΛ ο Πάμπος, τον «ψήνει» για την Ομόνοια ο Λάρκου!

O 31χρονος Πορτογάλος Βίτορ Ούγκο Γκόμες ντα Σίλβα που ενδιαφέρει και μάλιστα «ζεστά» την Ομόνοια για την ενίσχυση της μεσαίας της γραμμής ενόψει της νέας σεζόν, απασχόλησε ξανά τα κυπριακά ΜΜΕ πριν από κάποια χρόνια. Και συγκεκριμένα τον Απρίλιο του 2011 για λογαριασμό της ΑΕΛ.

Τον είχε βάλει στο «μάτι» ο Πάμπος Χριστοδούλου, ο οποίος είχε φύγει από τον Ολυμπιακό με προορισμό την ΑΕΛ, δεν είχε αναλάβει ακόμη επίσημα τα ηνία των «γαλαζοκιτρίνων» της Λεμεσού όμως δούλευε για το «χτίσιμο» μιας πανίσχυρης –όπως αποδείχθηκε- ομάδας, που κατέκτησε την σεζόν που ακολούθησε το πρωτάθλημα.

Ο Βίτορ Γκόμες ήταν ανάμεσα στους υποψήφιους του Κύπριου τεχνικού, όμως η περίπτωσή του δεν προχώρησε καθώς ο παίκτης δεν μπορούσε να «σπάσει» το συμβόλαιο που είχε υπογράψει λίγους μήνες νωρίτερα (σ.σ. τον Ιανουάριο του 2011) με τη Ρίο Άβε μέχρι τον Μάιο του 2013.

Οκτώ χρόνια μετά, ο Βίτορ Γκόμες απασχολεί ξανά τα κυπριακά ρεπορτάζ, όμως αυτή τη φορά για λογαριασμό της Ομόνοιας. Ο Αθλητικός Διευθυντής των «πρασίνων» Νεόφυτος Λάρκου τον έχει στο στόχαστρό του και θέλει να τον φέρει στο «τριφύλλι» και αυτή τη φορά δεν υπάρχει κάποιο συμβόλαιο στη μέση που να σταθεί εμπόδιο.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ