aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔεν τον λες και αντί-Καταλά...

Δεν τον λες και αντί-Καταλά…

Ούτε επιβεβαιώνεται αλλά ούτε και διαψεύδεται από πλευράς ΑΕΚ το ισπανικό δημοσίευμα, που θέλει τον Κάρλες Πλάνας να εντάσσεται στις τάξεις της. Εκείνο που πληροφορηθήκαμε είναι ότι ο Άντερ Μουρίγιο έψαχνε σέντερ μπακ, με ευχέρεια να αγωνίζεται και ως αριστερός μπακ-χαφ. Ο Πλάνας, όμως, δεν είναι ακριβώς αυτό, καθώς είναι πρωτίστως αριστερός μπακ και κατά δεύτερο λόγο μπορεί να αγωνιστεί στο κέντρο της άμυνας.

Επομένως, μάλλον δεν είναι ο αμυντικός που θα αναπληρώσει το μεγάλο κενό του Νταβίδ Καταλά. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν είναι βάσιμο το δημοσίευμα, άλλωστε για την ΑΕΚ οι Ισπανοί συνάδελφοι σπανίως πέφτουν έξω. Αν επιβεβαιωθούν τελικά και καταλήξει στους Λαρνακείς ο Πλάνας, ίσως και να πρόκειται για αλλαγή πλεύσης από πλευράς Άντερ Μουρίγιο. Π.χ. να αποκτηθεί και άλλος σέντερ μπακ. Το σίγουρο είναι ότι αν προστεθεί και ο 28χρονος Καταλανός αμυντικός στο έμψυχο δυναμικό, θα πρέπει να αποχωρήσει κάποιος άλλος από τον κατάλογο Α.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ