aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο…

Ανεξαρτήτως της κατάληξης που θα έχει η τρέχουσα σεζόν, δεν χωρεί αμφιβολίας πως σημείο αναφοράς αποτελούν -κατά τον τελευταίο ένα μήνα- οι αγωνιστικές επιδόσεις του Απόλλωνα και του Ολυμπιακού. Από τα «πατώματα» που έπεσαν, βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα να σταθούν στα πόδια τους.

Εξαπέλυσαν αμφότερες τη δική τους αντεπίθεση και έχουν, πλέον, βάσιμες κι όχι μαθηματικές πιθανότητες για να πετύχουν αυτό που προηγουμένως φάνταζε ακατόρθωτο. Άφησαν πίσω τις δύσκολες μέρες και χαίρονται με τις προοπτικές που ανοίγονται μπροστά τους. Το «δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο» είναι το μότο πάνω στο οποίο πορεύτηκαν για να επαναφέρουν και πάλι την… ομαλότητα.

Ο Απόλλων, μετά τις σεισμικές δονήσεις άνευ προηγουμένου με το πέρας της 23ης αγωνιστικής, ξανατρέχει με τον Αντόνε για να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ο Ολυμπιακός που δυσκολευόταν να πάρει βαθμό, κυνηγά με τον Σεργίδη την παραμονή στην Α΄Κατηγορία και παραλλήλως κάνει όνειρα για παρουσία στον τελικό κυπέλλου!

Όχι μόνο μάζεψαν τα κομμάτια τους από το κακό έως καταστροφικό πρώτο σκέλος της σεζόν, αλλά έδρασαν με τέτοιο τρόπο στη χειμερινή μετεγγραφική περίοδο ώστε να ενισχυθούν, με όλη τη σημασία της λέξεως. Νηφάλια και πρωτίστως οπλισμένοι με υπομονή, γυρίζουν ή καλύτερα, προσπαθούν να γυρίσουν τον διακόπτη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ