aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΔεν σταματά να επενδύει στο μέλλον

Δεν σταματά να επενδύει στο μέλλον

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Εδώ και αρκετές ημέρες φαινόταν ότι η Νέα Σαλαμίνα έχει τελειώσει με τις μετεγγραφικές της κινήσεις, αλλά δείχνει διάθεση να κάνει και άλλες προσθήκες στο ρόστερ της, κυρίως νεαρών Κύπριων παικτών που έχουν μέλλον μπροστά τους.

Στόχος δεν είναι άλλος από το να τους βοηθήσει να αναδείξουν το ταλέντο και την αξία τους και ταυτόχρονα να βοηθηθεί και η ίδια από αυτούς όποτε τους χρειαστεί. Η τελευταία (χρονικά) προσθήκη στη δύναμή της ακούει στο όνομα Μιχάλης Δημητρίου. Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίστηκε στις ακαδημίες του ΑΠΟΕΛ και του ΘΟΪ, υπέγραψε συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους για τα επόμενα δύο χρόνια.

Σειρά παίρνει τώρα η περίπτωση απόκτησης, με μορφή δανεισμού από τον ΑΠΟΕΛ, του κεντρικού αμυντικού Ραφαήλ Αναστασίου. Ο 19χρονος διεθνής σε όλες τις μικρές εθνικές μας ομάδες, έχει ενσωματωθεί στην αποστολή της ομάδας και εφόσον πείσει τον Εουτζέν Νεαγκόε ότι μπορεί να βοηθήσει, τότε θα αποτελέσει την επόμενη προσθήκη στο ερυθρόλευκο ρόστερ.

salaminaΑπ’ εκεί και πέρα, η προετοιμασία συνεχίζεται στην Κυπερούντα μέσα σε εξαιρετικό οικογενειακό κλίμα. Ο προπονητής της Νέας Σαλαμίνας έχει την ευκαιρία να αξιολογήσει τους ποδοσφαιριστές μέσα σε συνθήκες δυνατών προπονήσεων, οικογενειακών διτερμάτων αλλά και των προγραμματισμένων φιλικών.

Η αποστολή -ως γνωστόν- θα βρίσκεται εκεί μέχρι τις 30 Ιουλίου, ενώ στις 26 και 29 του ίδιου μήνα έχουν διευθετηθεί φιλικά τεστ με Ερμή και ΑΕΖ αντίστοιχα, τα οποία θα μπορούν να τα παρακολουθήσουν και φίλαθλοι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ