aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔεν μαθαίνουν από τα λάθη τους στον Ερμή

Δεν μαθαίνουν από τα λάθη τους στον Ερμή

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Δεν είναι η πρώτη φορά που κατά τη διάρκειας μιας αγωνιστικής περιόδου προκύπτουν αρκετές προσθαφαιρέσεις στον Ερμή. Κάθε σεζόν γίνονται ριζικές διαφοροποιήσεις στο ρόστερ και στην τεχνική ηγεσία. Αυτός είναι σημαντικός λόγος που η ομάδα δεν έχει σταθερότητα, αδυνατώντας να πάει δυναμικά μπροστά.

Σε αυτό το κομμάτι φέρει μεγάλο μερίδιο ευθύνης και η διοίκηση, με τον Λούκα Φανιέρο να αναγνωρίζει τα λάθη που γίνονται κάθε σεζόν. Επί της ουσίας, όμως, οι διορθωτικές κινήσεις ώστε να σταματήσει αυτό το φαινόμενο, είναι ελάχιστες. Αποτέλεσμα τούτου να προκύψει κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο η πολύ άσχημη πορεία της ομάδας, η οποία ξεκίνησε με προπονητή τον Κώστα Καϊάφα, ακολούθως ανέλαβε υπηρεσιακός ο Δημήτρης Δασκαλάκης και πήραν σειρά οι Ζοάο Ντε Ντέους, Στέφανο Κουσίν και Χρύσης Μιχαήλ. Πέντε προπονητές σε μία σεζόν, πολλά νέα πρόσωπα και αρκετά λάθη, τα οποία πολύ πιθανόν να οδηγήσουν την ομάδα της Αραδίππου στη δεύτερη κατηγορία μετά από επτά χρόνια.

Όλα αυτά έχουν φέρει τον Ερμή στο σημείο να είναι το απόλυτο φαβορί για υποβιβασμό. Η διοίκηση καλείται να κάνει αυτοκριτική, να μάθει από τα λάθη που έγιναν και να οδηγήσει την ομάδα ξανά σε καλύτερες μέρες. Τη δεδομένη στιγμή οι «φτεροπόδαροι» δεν έχουν άλλη επιλογή από το να παλέψουν με νύχια και με δόντια απέναντι στη Δόξα για να κερδίσουν και να διατηρήσουν ζωντανές τις λιγοστές ελπίδες τους για «σωτηρία». Με τις επιλογές να μην είναι πάρα πολλές, ο Χρύσης Μιχαήλ κάνει ό,τι μπορεί για να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Δίνεται έμφαση στο κομμάτι σκοραρίσματος, μιας και εκεί είναι που δείχνει να υστερεί πολύ περισσότερο ο Ερμής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ