aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΔεν κλείνει την πόρτα ο Μάατσι που έχει άλλη προτεραιότητα

Δεν κλείνει την πόρτα ο Μάατσι που έχει άλλη προτεραιότητα

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας Πάρης Ανδρέου, αποκάλυψε χθες στο Protathlima.com, ότι υπάρχει ξανά ενδιαφέρον για τον Νασίρ Μάατσι. Ο Ολλανδός ακραίος επιθετικός έφτασε κοντά στους ερυθρόλευκους τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά τελικά παρέμεινε στην Πάφος FC.

Με το τέλος του πρωταθλήματος προσπάθησε να βρει ομάδα εκτός Κύπρου, αλλά μέχρι στιγμής δεν τα κατάφερε. Οι παράγοντες του συλλόγου της Αμμοχώστου τον προσέγγισαν ξανά προσφάτως για να διερευνήσουν τις προθέσεις του. Όπως μας ειπώθηκε από τις τάξεις της διοίκησης, ο πρώην ποδοσφαιριστής της παφιακής ομάδας το παλεύει ακόμα για να αγωνιστεί στο εξωτερικό, αλλά δεν κλείνει την πόρτα στους Αμμοχωστιανούς.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να διευθετήσουν ραντεβού με τον Μάατσι εντός της εβδομάδας -αφού ως γνωστόν είναι μόνιμος κάτοικος Λάρνακας- θέλοντας να κλείσουν το θέμα αμέσως. Θα κάνουν την πρότασή τους, ελπίζοντας ότι θα πάρουν σύντομα απάντηση.

Όπως είναι φυσικό, θέλουν να γνωρίζουν αν θα προχωρήσουν στην απόκτησή του ή αν θα στρέψουν αλλού την προσοχή τους για την πλήρωση της θέσης του εξτρέμ. Αυτός είναι ο λόγος που η επιτροπή που ασχολείται με τον μετεγγραφικό σχεδιασμό, η οποία αποτελείται από τους Μάκη Παπαϊωάννου, Μιχάλη Μελεμενή και Γιώργο Κωνσταντίνου, δεν είναι διατεθειμένη να περιμένει για πολύ καιρό.

Ο Παπαϊωάννου προσπαθεί να φέρει σε πέρας το μετεγγραφικό πλάνο το οποίο εκτός από πλάγιο φορ περιλαμβάνει επίσης σέντερ μπακ και επιτελικό. Αναφορικά με το ενδεχόμενο απόκτησης δεξιού μπακ ο Ζαχαρίας Θεοδώρου βρίσκεται σε αναμονή. Συμφωνήθηκαν τα πάντα ανάμεσα στις δύο πλευρές και εναπόκειται στη διοίκηση να τον φωνάξει για να πέσουν οι υπογραφές.

Οι ερυθρόλευκοι λένε πως περιμένουν να δουν τι ποσό θα περισσέψει μετά το κλείσιμο των άλλων τριών μετεγγραφών που έχουν προτεραιότητα. Άλλωστε, για να πείσουν τον Γιώργο Κολοκούδια να πει το «ναι», χρειάστηκε να δώσουν λίγο υψηλότερο ποσό από ό,τι υπολόγιζαν αρχικώς. Ο Κύπριος επιθετικός είναι το πέμπτο απόκτημα του τρέχοντος καλοκαιριού, μετά τους Δημήτρη Φροξυλιά, Σάββα Τσαμπούρη, Γκόραν Άντονιτς και Ίσλι Χίντι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ