aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Δεν ήταν απόφαση του Κετσπάγια…»

«Δεν ήταν απόφαση του Κετσπάγια…»

Στο λόγο που έφυγε από την ΑΕΚ Αθηνών το 2016, πριν… κατηφορίσει στη χώρα μας για λογαριασμό της Ομόνοιας αναφέρθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής των πρασίνων Άρης Σοϊλέδης σε συνέντευξη του στο sdna.gr.

Όπως είπε παρά το γεγονός ότι ενημερώθηκε πως δεν ήταν στα πλάνα του Τιμούρ Κετσπάγια, που μόλις είχε αναλάβει τότε τους κιτρινόμαυρους, ήξερε πως αυτό δεν ήταν απόφαση του Γεωργιανού τεχνικού αλλά του Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Αυτό του επιβεβαίωσε και συνεργάτης του Τιμούρ που είχε μιλήσει, ανέφερε.

Για ποιο λόγο δεν έμεινες και τον τρίτο χρόνο του συμβολαίου σου στην ΑΕΚ; Εκείνη την εποχή είχε κυκλοφορήσει πως δεν ήσουν στα πλάνα του Κετσπάγια, ο οποίος είχε μόλις αναλάβει…

«Όταν ήρθε ο Κετσπάγια, ενημερώθηκα ότι δεν ήμουν στα πλάνα του κι έτσι έβαλα κάτω τις προτάσεις που είχα κι έφυγα. Ήξερα βέβαια ότι δεν ήταν απόφαση του Κετσπάγια, θεωρούσα ότι ήταν απόφαση του Μπάγεβιτς. Αυτό πιστεύω. Τηλεφωνικά είχα ενημερωθεί από τον ίδιο (σ.σ. τον Μπάγεβιτς). Μετά όμως με κάποιο συνεργάτη του Κετσπάγια που είχα μιλήσει, μου είπε ότι δεν ήταν δική του απόφαση, χωρίς όμως να μου κατονομάσει από ποιον».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ