aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Δεν είναι έτοιμη ακόμα η Ανόρθωση… Σκέφτονται για πιο ψηλά στην Ομόνοια»

«Δεν είναι έτοιμη ακόμα η Ανόρθωση… Σκέφτονται για πιο ψηλά στην Ομόνοια»

Την άποψη του για τις αναβολές στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν αλλά και για τη νέα Ανόρθωση, παρέθεσε μέσω ραδιοφωνικών του δηλώσειων (Super Sport fm 104.0) ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της «Κυρίας», Χρίστος Κασσιανός.

Αναλυτικά όλα όσα ανέφερε:

Για τις αναβολές που επηρεάζουν την Ανόρθωση: «Υπάρχει ακόμα ένα θέμα που αφορά ειδικά την Ανόρθωση που είναι καινούρια ομάδα και χρειάζεται παιχνίδια για να ρολάρει. Αυτό δυσκολεύει τον προπονητή».

Για τι διαχείριση του Τιμούρ: «Είναι δύσκολο, πρέπει να διαφοροποιήσει τις προπονήσεις, πρέπει να βάλει διτέρματα στα πόδια των ποδοσφαιριστών που δεν είναι το ίδιο ούτε καν με φιλικό, πολύ περισσότερο με επίσημο. Ανάλογα πίεσε ο προπονητής την ομάδα στην προετοιμασία για να είναι έτοιμη και φρέσκια και έρχεται τώρα ένα πρόγραμμα απρόβλεπτο που τον αναγκάζει να διαφοροποιήσει πολλά».

Για το τι πρέπει να γίνει: «Πρέπει να αλλάξουν και άλλα πράγματα. Όλοι είμαστε Κύπριοι οπαδοί όταν έχουμε ομάδες στην Ευρώπη ανεξαρτήτως σωματειακής τοποθέτησης. Πρέπει να είμαστε όχι απλά οπαδοί αλλά πολύ οπαδοί των κυπριακών ομάδων στην Ευρώπη. Από την άλλη είναι σωστή και η ανακοίνωση της Ανόρθωσης, ότι δηλαδή αυτό να μην επηρεάζει και άλλες ομάδες. Βέβαια έχει ψηφιστεί και συγκατατεθεί από όλες τις ομάδες. Κάποτε πρέπει να γίνει κάτι. Θεωρώ ότι είναι μεγάλα τα χρονικά περιθώρια που δίνονται στις ομάδες για να είναι έτοιμες για την Ευρώπη. Να δώσουμε ότι μπορούμε στις ομάδες μας αλλά όχι σε αυτό το μέγεθος, όχι σε ολόκληρο το πρωτάθλημα. Μόνο στα παιχνίδια που κρίνεται είσοδος στους ομίλους να γίνεται αυτό».

Για την Ανόρθωση: «Αν εξαιρέσουμε τον ΑΠΟΕΛ, τον Απόλλωνα, την ΑΕΚ και την ΑΕΛ, οι υπόλοιπες ομάδες θέλουν περισσότερο χρόνο. Θα χρειαστούν τουλάχιστον πέντε παιχνίδια αλλά συνεχόμενα για να μπορέσουμε να έχουμε άποψη γι αυτές. Η Ανόρθωση έχει το υλικό και τη νοοτροπία αλλά δεν έχει ακόμα την ετοιμότητα να δώσει αυτό που μπορεί να δώσει αυτή την συγκεκριμένη στιγμή».

Για το πρωτάθλημα: «Θα είναι πιο ποιοτικό και πιο ανταγωνιστικό. Υπάρχουν οι ομάδες που στο πίσω μέρος του μυαλού τους έχουν πιο ψηλούς στόχους από αυτούς που θέλουν να εξωτερικεύουν για τους δικούς τους λόγους. Η Ομόνοια είναι σε αυτό το γκρουπ. Πιστεύω ότι στο πίσω μέρος του μυαλού όλων ο στόχος είναι πιο ψηλός από αυτούς που λένε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ