aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΔεν έγινε το deal; Δεν πειράζει, πάνε παρακάτω…

Δεν έγινε το deal; Δεν πειράζει, πάνε παρακάτω…

Δεκέμβριος, Ιανουάριος, Ιούνιος, Ιούλιος, Αύγουστος και μερικές μέρες από τον Σεπτέμβριο. Τι κοινό έχουν αυτοί οι μήνες με το κυπριακό ποδόσφαιρο; Είναι οι αγαπημένοι μήνες των ατζέντηδων. Κύπριοι ή όχι δεν έχει σημασία, αλλά η χειμερινή και η καλοκαιρινή μετεγγραφική περίοδος προσφέρεται έντονα για την πώληση της… πραμάτειας τους.

Και όταν κάτι δεν τους… κάτσει, πάνε παρακάτω προτείνοντας τους ίδιους παίκτες και σε άλλες κυπριακές ομάδες και δεν τους καίγεται καρφί. Πιο πρόσφατο παράδειγμα οι Νίκολα Στοΐλκοβιτς και Ντένι Αλάρ, των οποίων το όνομα έπαιξε στο μετεγγραφικό ρεπορτάζ τόσο του Απόλλωνα όσο και του ΑΠΟΕΛ. Και λίγο παλαιότερα του Αντρέ Σάντος ο οποίος τόσο πέρυσι, όσο και φέτος απασχόλησε το ρεπορτάζ σχεδόν όλων των μεγάλων κυπριακών συλλόγων. Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά και τα παραδείγματα καθεχρονικά, μετριούνται ανά δεκάδες!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ