aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Δεν έχει καταβληθεί το ποσό για Σαρφό, για να πάει στην πρώτη του ΑΠΟΕΛ θα...

«Δεν έχει καταβληθεί το ποσό για Σαρφό, για να πάει στην πρώτη του ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να πληρωθεί»

Δηλώσεις στον Super Sport FM παραχώρησε ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Κώστας Σεραφείμ, ο οποίος για μια ακόμα φορά τόνισε πως δεν έχει καταβληθεί ακόμα το ποσό αποδέσμευσης του Κίνγκσλεϊ Σαρφό από τον ΑΠΟΕΛ. Για να πάει στην πρώτη προπόνηση των γαλαζοκιτρίνων, είπε, στις 16 του μήνα, θα πρέπει να έχουν μπει τα λεφτά στον λογαριασμό της ομάδας του Τακτακαλά.

Όσα δήλωσε ο Κώστας Σεραφείμ:

Για τα μετεγγραφικά: «Για να δημοσιεύσουμε κάτι, θα πρέπει να πέσουν υπογραφές. Γίνονται διεργασίες για να συμπληρώσουμε το ρόστερ. Είμαστε σε καθημερινή επαφή με τον προπονητή. Είχε κάνει ένα ταξίδι στη Σερβία, όπου εντόπισε κάποιους στόχους με τους οποίους είμαστε στις διαπραγματεύσεις. Μας ενδιαφέρουν καλοί ποδοσφαιριστές από οποιαδήποτε χώρα».

Για τον Θωμά Ιωάννου: «Να σας ανακοινώσω πως ο Θωμά Ιωάννου έχει υπογράψει και είναι ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού».

Για το κυπριακό στοιχείο: «Μας ενδιαφέρει το κυπριακό στοιχείο, αρκεί να είναι μέσα στα οικονομικά πλαίσια που έχει η ομάδα».

Αν μπορεί ο Ολυμπιακός να επαναλάβει την προπερσινή πορεία: «Ο ποδοσφαιρικός χάρτης αλλάζει, με την κάθοδο των επενδυτών. Θα πρέπει να πετύχουμε τις μετεγγραφές μας στον απόλυτο βαθμό».

Αν αυξήθηκε το μπάτζετ: «Πως να αυξηθεί, όταν τα έσοδα δεν αυξάνονται;».

Για τον Κίνγκσλεϊ Σαρφό: «Οριστική συμφωνία θα υπάρξει αν καταβληθεί το ποσό της αποδέσμευσης. Μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν υπάρχει κάτι. Δεν υπάρχει ημερομηνία που θα πρέπει να καταβληθεί το ποσό. Για να πάει στην πρώτη προπόνηση του ΑΠΟΕΛ στις 16 του μήνα, θα πρέπει να έχουν μπει τα λεφτά στον λογαριασμό του Ολυμπιακού».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ