aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔεκαήμερο κυνήγι παικτών...

Δεκαήμερο κυνήγι παικτών…

Στην Ιβηρική Χερσόνησο θα βρεθούν από σήμερα οι Κώστας Χριστοδούλου και Λούκας Χατζηλούκας, όπου θα παραμείνουν για περίπου ένα δεκαήμερο. Σε Ισπανία και Πορτογαλία θα παρακολουθήσουν παιχνίδια, θα εξετάσουν προτεινόμενους ποδοσφαιριστές και θα προσπαθήσουν να εντοπίσουν νέους στόχους. Πρόκειται για καθιερωμένο ταξίδι του προέδρου και του προπονητή της Δόξας, που γίνεται κάθε καλοκαίρι και συνήθως αποφέρει καρπούς. Αυτός είναι ο στόχος τους και για το φετινό.

Από εκεί και πέρα, το πρώτο απόκτημα των πρασίνων για τη σεζόν 2019-20, Ντούσκο Τραϊτσέφσκι, προσφέρει άλλη μία καλή λύση στη μεσαία γραμμή. Ο Σκοπιανός υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1+1 χρόνο και μαζί με τους Βλάντιμιρ Μπόλιεβιτς και Μπέντζαμιν Ασαμόα, συνθέτουν αξιόπιστη τριάδα κεντρώων.

Πέρα από τα θέματα μετεγγραφικού σχεδιασμού, η Δόξα άρχισε τις διευθετήσεις για την προετοιμασία. Το βασικό σκέλος θα γίνει και πάλι στην Κυπερούντα, όπου θα μεταβεί η αποστολή κοντά στη δεύτερη εβδομάδα του Ιουλίου. Σύντομα θα είναι σε θέση να ανακοινώσει περαιτέρω λεπτομέρειες ο προσφυγικός σύλλογος.

Όπως έχουμε πληροφορηθεί, γίνεται προσπάθεια επίσης για να διευθετηθούν δυνατά φιλικά με ομάδες του εξωτερικού και μάλιστα, ίσως χρειαστεί να ταξιδέψει η Δόξα εκτός Κύπρου για τη διεξαγωγή κάποιου ή κάποιων παιχνιδιών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ