aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΔεύτερη έξοδος, δεύτερη νίκη

Δεύτερη έξοδος, δεύτερη νίκη

Ο Λιάσος Λουκά ολοκληρώνει την προετοιμασία της ομάδας του ενόψει του αυριανού αγώνα με την ΠΑΕΕΚ στο Μακάρειο Στάδιο. Ο προπονητής του Άρη θα έχει σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας τους ποδοσφαιριστές που προστέθηκαν τελευταία στο ρόστερ και, προφανώς, περισσότερες επιλογές για να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα απέναντι σε μία ομάδα που έδειξε τα δόντια της με το καλημέρα του πρωταθλήματος.

Η επικείμενη εκτός έδρας αποστολή του Άρη είναι δύσκολη, ωστόσο οι πράσινοι δηλώνουν πως προετοιμάζονται με κάθε επιμέλεια για να πανηγυρίσουν τη δεύτερη νίκη σε ισάριθμες εξόδους από το Τσίρειο Στάδιο. Υπενθυμίζουμε πως στην πρεμιέρα είχαν καταβάλει την αντίσταση του Ολυμπιακού στο ΓΣΠ.  Η ομάδα της Λεμεσού, παρά την ήττα από τον Απόλλωνα την περασμένη εβδομάδα, παρουσίασε θετικό αγωνιστικό πρόσωπο και κάλλιστα θα μπορούσε όχι μόνο να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά και στη νίκη (είδε την μπάλα να χτυπά δύο φορές στο δοκάρι).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ