aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΔασκαλάκης: «Το λιγότερο που μπορούσαμε να πάρουμε...»

Δασκαλάκης: «Το λιγότερο που μπορούσαμε να πάρουμε…»

Κρίμα και άδικο χαρακτήρισε τη θέση που βρίσκεται ο Ερμής, ο υπηρεσιακός προπονητής των «φτεροπόδαρων», Δημήτρης Δασκαλάκης, μετά την ήττα από τη Νέα Σαλαμίνα.

Αναλυτικά: «Να ευχηθώ και εγώ στον Ανδρέα Φραγκέσκου ότι καλύτερο στη συνέχεια, να είναι περαστικό. Για το παιχνίδι θεωρώ ότι δουλέψαμε αρκετά αυτή τη βδομάδα για να παίξουμε κόντρα σε μια καλή ομάδα όπως είναι η Νέα Σαλαμίνα. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, μπλοκάραμε αρκετά τα ατού της Νέας Σαλαμίνας, είχαμε φάσεις και κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο. Δυστυχώς στο δεύτερο ημίχρονο κουραστήκαμε επειδή δώσαμε πολλά στο πρώτο μέρος και η Νέα Σαλαμίνα, λογικά ανέβηκε και μας πίεσε. Δεχθήκαμε ένα γκολ από απροσεξία. Είναι κρίμα και άδικο για αυτή την ομάδα να βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Έχουμε πολλές δυνατότητες και υπάρχει ακόμα δρόμος στο πρωτάθλημα για να μπορέσουμε να ανακάμψουμε και να πάρουμε τους βαθμούς για να σωθεί ο Ερμής. Συγχαρητήρια στο Σάββα για τη δουλειά που έχει κάνει και καλή συνέχεια».

Και πρόσθεσε για την αδυναμία στο σκοράρισμα: «Η αλήθεια είναι πως το έχουμε διαπιστώσει και εμείς αυτό. Η απουσία του Κεϊτά είναι πολύ σημαντική, προσπαθούμε με κάποιους άλλους τρόπους να σκοράρουμε. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες είτε από στημένα είτε από σουτ. Είναι και η ικανότητα, είναι και η τύχη. Θεωρώ ότι κάποια στιγμή θα γίνει κι αυτό. Δεν μπορούμε να τα παρατήσουμε. Θα δουλεύουμε συνέχεια για να βοηθήσουμε να πάει καλύτερα η ομάδα. Η θέση του Ερμή δεν του αρμόζει με βάση την απόδοση. Σήμερα το λιγότερο που μπορούσαμε να πάρουμε ήταν η ισοπαλία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ