aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΧρυσοστόμου-Σιαθάς: Ο πάγκος που το ήθελε κι ο στόχος των πιτσιρικάδων!

Χρυσοστόμου-Σιαθάς: Ο πάγκος που το ήθελε κι ο στόχος των πιτσιρικάδων!

Ήταν το ντεμπούτο του στο αρχικό σχήμα και κατάφερε να λυτρώσει την ομάδα του στο φινάλε. Αν και κεντρικός αμυντικός, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων προωθήθηκε και με ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και χάρισε τους τρεις βαθμούς στη Νέα Σαλαμίνα, στο ματς με τον Απόλλωνα. Ο νεαρός Δημήτρης Χρυσοστόμου πανηγύρισε το γκολ με την ψυχή του, γνωρίζοντας την αποθέωση.

«Ήταν μία πολύ ωραία στιγμή για μένα, μακάρι να συνεχίσω έτσι. Ευχαριστώ τον προπονητή μου που έδωσε την ευκαιρία. Ο πάγκος ήθελε πάρα πολύ να σκοράρω. Ευχαριστώ σε όλους όσους πιστεύουν για μένα», ανέφερε ο νεαρός στόπερ μετά το τέλος του αγώνα, ενώ δηλώσεις έκανε κι Θεοδόσης Σιαθάς.

Ο Σιαθάς ανέφερε: «Μια πολύ καλή σεζόν για όλη την Νέα Σαλαμίνα, πετύχαμε ωραία πράγματα. Αυτό που προσπαθώ είναι να καθιερωθώ και σιγά σιγά τα καταφέρνω. Αυτός είναι ο στόχος των πιτσιρικάδων, αν δοθεί ευκαιρία να την αρπάξουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ