aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΧριστοφόρου: «Θα μας συνοδεύει όσο θα υπάρχει, μια ευκαιρία για να το σταματήσουμε»

Χριστοφόρου: «Θα μας συνοδεύει όσο θα υπάρχει, μια ευκαιρία για να το σταματήσουμε»

Ένα νικηφόρο αποτέλεσμα για την Ανόρθωση στο Τσίρειο Στάδιο με αντίπαλο την ΑΕΛ θα δώσει πέραν από τους τρεις βαθμούς στη «Μεγάλη Κυρία» και πολύ καλή ψυχολογία. Η νίκη θα είναι πολύ σημαντική, όπως τόνισε ο εκπρόσωπος Τυπου του συλλόγου της Αμμοχώστου, Δημήτρης Χριστοφόρου, αφού θα επιτευχθεί  απέναντι σε μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους όπως και η βαρωσιώτικη ομάδα

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM:

Για την επιστροφή των διεθνών: «Ολοκληρώθηκε χθες ο κύκλος των συμμετοχών των διεθνών. Η προσοχή επικεντρώνεται στο πρόγραμμα που είναι γεμάτος προκλήσεις, με πρώτη το παιχνίδι με την ΑΕΛ».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΛ και τα αγωνιστικά δεδομένα: «Είναι ένα ντέρμπι. Η ΑΕΛ έχει τις ίδιες φιλοδοξίες μαζί μας φέτος και επιλέγει να το επικοινωνεί φέτος. Στην έδρα της είναι πολύ δύσκολη, αλλά έχουμε κι εμείς φιλοδοξίες και ποιότητα για να βγούμε νικητές το βράδυ της Κυρικής. Ο Αμπαρτζουμιάν φαίνεται ότι θα είναι στην αποστολή, ο Μπουσουλάτζιτς αναμένεται να είναι εκτός».

Για τον Αμπαρτζουμιάν: «Ανεβάζει συνεχώς στροφές και περιμένουμε να είναι κανονικά με την ομάδα, θα δούμε πώς θα εξελιχθεί και η σημερινή προπόνηση».

Για την προοπτική για την πρώτη νίκη εκτός έδρας και το δεύτερο σερί τρίποντο: «Είναι στατιστικό στοιχείο που θα μας συνοδεύει όσο θα υπάρχει. Η Κυριακή είναι μια ευκαιρία για να το σταματήσουμε. Το δεύτερο είναι νωρίς να το καταγράφουμε ως στοιχείο, το δείγμα είναι μικρό για να είναι κάτι που αξίζει να συζητάμε. Όποια κι αν ήταν η σειρά των αποτελεσμάτων θα προετοιμαζόμασταν με την ίδια προσήλωση».

Για το τι θα σημαίνει η νίκη επί της ΑΕΛ: «Θα σημαίνει ότι προστέθηκαν τρεις βαθμοί σε μια έδρα που αναμένεται ότι λίγες ομάδες θα καταφέρουν να κερδίσουν. Στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ υπήρχε περιρρέουσα ατμόσφαιρα ότι η ομάδα που θα έχανε θα έμενε πολύ πίσω. Επειδή η ΑΕΛ είναι αντίπαλος που διεκδικεί τα ίδια πράγματα, μπορεί να έχουν παραπάνω σημασία οι βαθμοί».

Για το κατά πόσον έχουν ενημέρωση από τους αρμοδίους σε σχέση με τη διαιτησία: «Κάτι που να μας έχει κοινοποιηθεί όχι. Υπάρχει η απόφαση να έρχονται ξένοι στο VAR. Αυτό θα συνεχιστεί, δεν έχει υπάρξει άλλη απόφαση».

Για το παιχνίδι με τη Φλόρα: «Προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι σε οργανωτικό επίπεδο. Αγωνιστικά όλη η προσοχή είναι στραμμένη στο παιχνίδι με την ΑΕΛ».

Για την Εθνική: «Ο καθένας που την υποστηρίζει δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένος από την εικόνα και τα αποτελέσματα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ