aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΧριστοφόρου: «Οι διευθυντάδες και οι εισαγγελείς να δείξουν την ίδια ευαισθησία με τον Κβιλιτάια»

Χριστοφόρου: «Οι διευθυντάδες και οι εισαγγελείς να δείξουν την ίδια ευαισθησία με τον Κβιλιτάια»

Παράπονα για το γεγονός πως δεν τιμωρήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Γκιόργκι Κβιλιτάια για τον πανηγυρισμό του μπροστά στην κερκίδα της Ανόρθωσης, εκφράζουν στην ομάδα της Αμμοχώστου. Μιλώντας μετά τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ ο Δημήτρης Χριστοφόρου διερωτήθηκε κατά πόσο οι διευθυντάδες και οι εισαγγελείς θα δείξουν την ίδια ευαισθησία που είχαν στην περίπτωση του Ουάρντα και εξαπέλυσε πυρά στο διαιτητή Γιώργο Νικολάου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Έγινε ένα ανοικτό παιχνίδι, φάνηκε ότι θα κριθεί στον επαναληπτικό και αυτό θα συμβεί. Είναι καλό νέο να ξέρεις ότι ο επαναληπτικός γίνεται σε ένα γήπεδο όπως το “Αντώνης Παπαδόπουλος”. Τη μάνα του καθενός στο ζύγι δεν θα τη βάλω, Είναι κάτι ιερό, η ευαισθησία του καθενός προς τη μητέρα του άλλου δεν μπορεί να εξαρτάται από το χρώμα φανέλας που φορά. Όλοι ακούγαμε, η Cablenet συνδέθηκε από νωρίς και χωρίς να είναι πρόθεσή σας μεταφέρατε στα σπίτια όλων αυτά που ακουγόντουσαν. Κατέληξε να φαινόμαστε εμείς οι… μην πω τη λέξη, της υπόθεσης.

Η ευαισθησία κάποιων στο πώς προκαλείται κάποιος φάνηκε και από την άποψη εισαγγελέων και διευθυντάδων. Ε, είναι καλό να δείξουν την ευαισθησία τους και ως προς το πώς προκαλεί ένας παίκτης με παρελθόν σε μια ομάδα όταν σκοράρει απέναντί της με αυτόν τον τρόπο, πάει μπροστά στους οπαδούς. Ο Ντέλετιτς με την Πάφο έκανε κάτι που προφανώς ενόχλησε τους οπαδούς της Πάφου και δέχθηκε κάρτα, ο εν λόγω σήμερα είχε κίτρινη όταν το έκανε, αλλά φαίνεται ότι οι δικοί μας οπαδοί δεν μπορούν να προκληθούν από τίποτα, είναι υποχρεωμένοι να ανέχονται τα πάντα είτε έχουν να κάνουν με βρισιές που πρέπει να ανέχονται οι παίκτες και να μην αντιδρά κανείς, αλλά όταν συμβεί κάτι το αντίθετο θέλουμε να είναι ευαίσθητοι και να μην αντιδρά κανείς.

Θα δούμε και τους όψιμους σχολιαστές που ήξεραν να πουν τι συνέβη στο προηγούμενο παιχνίδι εδώ, αλλά σήμερα σίγησαν τα μικρόφωνα. Καλό θα ήταν και ο κ. Νικολάου να μας εξηγήσει γιατί δεν αντιλήφθηκε τι συνέβη κι αν δεν αντιλήφθηκε, αφού το έδειξε η κάμερα, όχι βίντεο του τικ-τοκ αλλά τηλεοπτική μετάδοση με πολλές κάμερες, να μας πουν οι διευθυντές και οι εισαγγελείς αν αυτό εμπίπτει στο όριο των άρθρων του πειθαρχικού κανονισμού για να δούμε αν έχει σημασία όταν προκαλούνται οι δικοί μας οπαδοί».

.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ