aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΧριστοφή στον Active: «Ναι, με ήθελαν ΑΠΟΕΛ, Ανόρθωση, Απόλλων…»

Χριστοφή στον Active: «Ναι, με ήθελαν ΑΠΟΕΛ, Ανόρθωση, Απόλλων…»

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ (ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ)

Τόσο πριν επιστρέψει στην Ομόνοια από την ελβετική Σιόν το καλοκαίρι του 2015, όσο και όταν έφυγε τον περασμένο Ιανουάριο από το «τριφύλλι», ενδιαφέρθηκαν ουκ ολίγες ομάδες για να αποκτήσουν τον Δημήτρη Χριστοφή.

Ακόμη και η Ανόρθωση και ο ΑΠΟΕΛ επεδίωξαν να προσθέσουν στο ρόστερ τους τον ταχύτατο εξτρέμ και το επιβεβαίωσε αυτό, όσον αφορά στην προσπάθεια που έκαναν οι δύο αυτές ομάδες όταν έφυγε από την Ελβετία.

«Κυπριακές ενδιαφέρθηκαν πολλές. Επίσημες προτάσεις όμως ήταν λίγες και μιλούσαν οι δικηγόροι μου με τους συλλόγους. Ωστόσο πήρα την απόφαση να επιστρέψω στην Ομόνοια. Δεν είναι μια ομάδα που ενδιαφέρθηκε για να ονομάσω. Ναι, ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση με ήθελαν. Τότε στον ΑΠΟΕΛ ήταν πρόεδρος ο Πρόδρομος Πετρίδης και στην Ανόρθωση ο Χρίστος Πουλλαΐδης», ανέφερε στο πλαίσιο των αναφορών του στον Active και στην εκπομπή «Βάλε ένα Γκολ».

Αποκάλυψε επίσης, πως από τότε που ήταν νεαρός παίκτης στον Ονήσιλο, τον ήθελαν πολλές ομάδες. Όπως είπε ενδιαφέρθηκε επίσης ο ΑΠΟΕΛ, αφού τον ήθελε πολύ ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς το 2008. «Ακόμη και ο Εθνικός Άχνας. Έρχονταν στη Σωτήρα να με δουν. Είχε έλθει και ο Τιμούρ Κετσπάγια (σ.σ. προπονητής και τότε στην Ανόρθωση). Ήμουν κοντά να πάω και στην Άχνα. Ο Μιλτιάδης Νεοφύτου με ήρθε όταν ήμουνα φαντάρος και έπαιζα στο Παραλίμνι, ομάδα που με βοήθησε επίσης πάρα πολύ και περισσότερο όσον αφορά στο γεγονός πως έφτασα στο σημείο να πάω στην Ομόνοια. Είχα προπονητή τον Νιρ Κλίγκερ, έκανα φοβερή σεζόν, έβαλα 10-12 γκολ, αλλά είχε πολύ καλή ομάδα το Παραλίμνι. Μπαίναμε στο γήπεδο εννέα Κύπριοι, είχε αρκετούς. Κερδίσαμε Ομόνοια, ΑΠΟΕΛ κι άλλες μεγάλες ομάδες», είπε στους Ιάκωβο Κακουρή και Πανίκο Κωνσταντίνου.

Διαβάστε επίσης: Χριστοφή στον Active: «Πώς γίνεται να το πιστεύουν αυτό; Είναι όλα ψέματα…»

Αν ενδιαφέρθηκε και ο Νίκος Κίρζης για να τον πάρει στον Απόλλωνα: «Με τον Νίκο Κίρζη πάντοτε υπήρχε και υπάρχει μια πολύ καλή σχέση μεταξύ μας. Πάντα μιλάμε, τον ξέρω από τον καιρό που έπαιζε ο αδερφός μου στον Απόλλωνα, ο Χριστόφορος (σ.σ. μεγαλύτερος). Πάντα με ήθελε ο Νίκος κι εγώ τον ήθελα, αλλά όπως τα έφερε η μοίρα δεν συνεργαστήκαμε. Έχουμε κι έξω από το γήπεδο καλές σχέσεις και οικογενειακές».

Διαβάστε επίσης: Χριστοφή στον Active: «Ο τρόπος που έφυγα από την Ομόνοια με ενοχλεί…»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ