aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΧριστοφή για τον πρόεδρο της Σιόν: «Μια άλλη κατηγορία, έδειρε δημοσιογράφο»

Χριστοφή για τον πρόεδρο της Σιόν: «Μια άλλη κατηγορία, έδειρε δημοσιογράφο»

Ο πρόεδρος της Σιόν, Κριστιάν Κωνσταντάν, είναι ίσως ο πιο ιδιόρρυθμος και εκκεντρικός πρόεδρος ομάδας παγκοσμίως. Και ο πιο απρόβλεπτος. Γι’ αυτόν μίλησε επίσης χθες στον Active (107.4 & 102.5) ο Δημήτρης Χριστοφή που αγωνίστηκε στην ελβετική ομάδα.

Ο Κωνσταντάν, πρόσφατα έδιωξε εννέα παίκτες οι οποίοι δεν αποδέχθηκαν μείωση συμβολαίου λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Πρότεινε στους παίκτες να πάρουν όλου ένα φιξ ποσό12.000 – 15.000 ευρώ μηνιαίως και κάποιοι δεν το αποδέχθηκαν.

«Στην Ελβετία μην ξεχνάτε πως υπάρχουν ασφάλειες, υπάρχουν διάφορα πράγματα για το καλό τον ποδοσφαιριστών που εδώ στην Κύπρο δεν τα έχουμε», είπε αρχικά ο Χριστοφή στην εκπομπή «Βάλε ένα Γκολ» με τους Ιάκωβο Κακουρή και Πανίκο Θεοδοσίου.

Και πρόσθεσε για τον κ. Κωνσταντάν: «Είναι μια άλλη προσωπικότητα που όλοι μαζί δεν μπορούμε να τον κρίνουμε, να τον ψυχολογήσουμε, είναι σε άλλα επίπεδα ο κύριος Κριστιάν, συνεργάστηκα μαζί του, έχει τη δική του φιλοσοφία, τον δικό του τρόπο να χειρίζεται την ομάδα του. Μιλάμε για έναν πρόεδρο που έχει διώξει 8-10 προπονητές σε μία σεζόν. Τι να πούμε; Μπορούμε να πούμε κάτι; Μιλάμε για έναν πρόεδρο που έκατσε στον πάγκο 2-3 φορές. Πρώτος προπονητής. Ήταν παλιός τερματοφύλακας. Ήμουν προσωπική του επιλογή όταν πήγα στη Σιόν».

Αν ήρθε με το τζετ να τον κλείσει και να τον πάρει Ελβετία απάντησε πως «εντάξει αυτός με όλους τους παίκτες δικής του επιλογής τα ίδια κάνει».

Διαβάστε επίσης:

Για μία ιστορία που έδειρε έναν δημοσιογράφο τηλεσχολιαστή στο γήπεδο (πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ) τη σεζόν 2003-04, αλλά και για τις σχέσεις που είχε μαζί του είπε: «Αυτή η ιστορία ήταν μέσα στο γήπεδο περνούσε από εκεί και τσακώθηκε με έναν δημοσιογράφο, του έδωσε μπουνιά. Ιστορίες έχει μοναδικές διάφορες. Οι δικοί μας εδώ οι πρόεδροι μια χαρά την έχουν. Είναι αρχιτέκτονας ίσως το νούμερο ένα και στην Ευρώπη. Μεγάλος αρχιτέκτονας. Εμένα ήταν κανονική η σχέση μου μαζί του. Έδιωχνε προπονητές, έφερνε, έδιωχνε παίκτες έφερνε άλλους ή τους έστελνε στη δεύτερη ομάδα. Ό,τι θέλει κάνει, δική του ομάδα, ό,τι θέλει κάνει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ