aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΧριστοφή: «Επειδή δεν έπαιζα στην Ομόνοια, δεν έπρεπε να κληθώ στην Εθνική;»

Χριστοφή: «Επειδή δεν έπαιζα στην Ομόνοια, δεν έπρεπε να κληθώ στην Εθνική;»

Ο Ραν μπεν Σιμόν δεν υπολόγιζε σοβαρά τον Δημήτρη Χριστοφή, όσο ο Ισραηλινός προπονητής ήταν ο «τιμονιέρης» της Εθνικής Κύπρου. Κι αυτό στενοχώρησε πολύ τον 31χρονο εξτρέμ ο οποίος αισθάνεται αδικημένος.

«Εθνική, ένα μεγάλο κεφάλαιο. Αισθάνομαι αδικημένος τον τελευταίο καιρό που δεν πήρα τις κλήσεις που περίμενα από τον Ραν Μπεν Σιμόν. Δεν με αδίκησε κάποιος άλλος προπονητής. Δεν πήρα αυτά που περίμενα. Άποψη μου είναι ότι μπορούσα και μπορώ να προσφέρω πολλά, αλλά είναι σεβαστές οι αποφάσεις. Σίγουρα θα μπορούσα να παίξω πέρσι και φέτος κάποια ματς. Επειδή ήμουν σε απραξία με την Ομόνοια δηλαδή δεν έπρεπε να με καλέσει; Αυτό έδειξα όλα αυτά τα χρόνια; Όταν πήγα στην Ανόρθωση έδειξα ότι δεν μπορώ να αγωνιστώ; Όχι… Έπαιξα με την πρώτη και έβαλα και γκολ», είπε στο πλαίσιο τον αναφορών του στον Αctive o Χριστοφή, στην εκπόμπή «Βάλε ένα Γκολ» με τους Ιάκωβο Κακουρή και Πανίκο Θεοδοσίου.

Διαβάστε επίσης: Χριστοφή στον Active: «Ο τρόπος που έφυγα από την Ομόνοια με ενοχλεί…»

«Υπάρχει προοπτική σε αυτή τη φουρνιά στην Εθνική και πιστεύω μπορούμε να πετύχουμε. Αν το πάρουμε ατομικά 4-5 παίκτες παίζουν στο εξωτερικό και άλλοι σταθερά σε μεγάλες ομάδες στην Κύπρο. Δεν γίνεται να πηγαίνουμε σε όλες τις χώρες και η Εθνική να μην έχει Αθλητικό Κέντρο δικό της. Δεν γίνεται ομάδες να πηγαίνουν τόσο καλά στο εξωτερικό και για την Εθνική να μην υπάρχει Αθλητικό Κέντρο, άσχετα αν θα γίνει τώρα στον Κόρνο», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης: Χριστοφή στον Active: «Πώς γίνεται να το πιστεύουν αυτό; Είναι όλα ψέματα…»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ