aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΧρειάζεται και στήριξη η Αστυνομία

Χρειάζεται και στήριξη η Αστυνομία

Είπαμε, η Αστυνομία έχει το μερίδιο της ευθύνης της για τα έκτροπα εντός και εκτός του σταδίου «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» αφού έκρινε το παιχνίδι μέτριας επικινδυνότητας, αλλά και επειδή ήταν θεατής των επεισοδίων. Τη στάση αυτή της Αστυνομίας την είδαμε συχνά το τελευταίο διάστημα και την εξήγηση την έδωσε ο συντεχνιακός Νίκος Λοϊζίδης.

Οι αστυνομικοί φοβούνται ότι αν επέμβουν θα καταγγελθούν στην Ανεξάρτητη Αρχή.  Εδώ μπαίνει ο ρόλος της υπουργού Δικαιοσύνης και της Κυβέρνησης. Θα πρέπει να δοθούν ρητές οδηγίες για χρήση της ανάλογης βίας και πως θα στηρίξουν την Αστυνομία όταν εκτελεί τα καθήκοντά της, χωρίς παρεκτροπές και χωρίς αχρείαστη βία. Η Αστυνομία ξέρει να κάνει τη δουλειά της, στήριξη χρειάζεται και ικανούς ένστολους στην πρώτη γραμμή που δεν φοβούνται. Δεν μπορεί 100-150 άτομα να καίνε τα πάντα ανενόχλητοι. Αυτό πρέπει να σταματήσει.

Τς

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ