aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΧορταστικός αποχαιρετισμός στο Μακάρειο

Χορταστικός αποχαιρετισμός στο Μακάρειο

Αν μη τι άλλο, το τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος για τον Ολυμπιακό και Ερμή ικανοποίησε τους λίγους που το είδαν από τις κερκίδες του Μακαρείου και όσους το παρακολούθησαν τηλεοπτικά. Το ισόπαλο 3-3, από τη μια, δεν είναι άσχημο για αποχαιρετιστήριο αποτέλεσμα των μαυροπρασίνων στην Α’ Κατηγορία και, από την άλλη, στερεί από τους μαυροκόκκινους τη διεκδίκηση της πρώτης θέσης του β’ γκρουπ (η Δόξα υπερέχει στην ισοβαθμία και έχει αγώνα λιγότερο, ενώ στο «κόλπο» βρίσκεται και η Νέα Σαλαμίνα).

Όσο για το παιχνίδι, ο Τόρες είχε τον πρώτο και τελευταίο λόγο στο πρώτο ημίχρονο. Στο 3’ αξιοποίησε το πέναλτι που κέρδισε έπειτα από κλοτσιά του Ταραλίδη και στο 45’ πέτυχε το τρίτο τέρμα της ομάδας του με πλασέ. Στο διάστημα που μεσολάβησε, ο Παντελή έπειτα από έξυπνη πάσα-τακουνάκι του Πορτογάλου έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους στο 16’, ενώ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν προσωρινά με πλασέ του Κωνσταντίνου στο 18’ και κεφαλιά του Λύτρα στο 27’. Πέντε γκολ σε ένα ημίχρονο λοιπόν, κατά το οποίο πάντως οι μαυροκόκκινοι κράτησαν περισσότερο την μπάλα και είχαν περισσότερη ενέργεια, χάνοντας και δύο σπουδαίες ευκαιρίες με τους Λύτρα (10’, 22’) και Πούννα (13’).

Το δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν εξίσου «γενναιόδωρο» αναφορικά με τα γκολ. Διαφορετικά το σκορ θα έφτανε σε… αστρονομικά επίπεδα. Ο ρυθμός άλλωστε έπεσε πολύ και κατά συνέπεια, οι φάσεις μειώθηκαν. Τις περισσότερες πάντως έχασε ο Ερμής, με κυριότερη το πέναλτι που δεν αξιοποίησε ο Μαρτίνιουκ στο 78’ (απονομή δικαιοσύνης, καθώς ο Ανδρέου βρήκε καθαρά την μπάλα και όχι το πόδι του Κωνσταντίνου). Επίσης, ο Κωνσταντίνου απώλεσε δύο ευκαιρίες για να σκοράρει στο 58’ και 66’. Όσο για τον Ολυμπιακό, δημιούργησε μία ευκαιρία, αλλά ο Αραμπατζής είπε «όχι» μετά από καλό σουτ του Παντελή στο 74’. Τελικά, ο Κυπριανού σκόραρε με κεφαλιά στο 87’ και διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Πάντως, ο Πολίτσι έχασε την ευκαιρία στην καθυστέρηση να δώσει ξανά και οριστικά το προβάδισμα στον γηπεδούχο, αστοχώντας στο τετ α τετ με τον Αραμπατζή.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πολυκάρπου): Κωνσταντίνου, Παχίπης, Σωτηρίου (Ανδρέου 55’), Πουγιούκκας, Σαμάρας (Πεχλιβάνης 61’), Μιγκελίτο (Γερολέμου 80’), Αυλωνίτης, Σεραφείμ, Παντελή, Πολίτσι, Τόρες.

ΕΡΜΗΣ (Καϊάφας): Αραμπατζής, Ψάλτης, Αρτάμπε, Ταραλίδης, Τσίνα, Κυπριανού, Μπάουμαν, Πούννας, Κωνσταντίνου, Μαρτίνιουκ, Λύτρας (Ζιπρίν 90’+2).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ