aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΧωρίς τους βασικούς της χαφ με Απόλλωνα

Χωρίς τους βασικούς της χαφ με Απόλλωνα

Απογοήτευση επικρατεί στη Δόξα, μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα με τον ΑΠΟΕΛ. Μπορεί η εμφάνιση να μην ήταν η καλύτερη αλλά κρατούσε τη νίκη μέχρι το 85’ και η ισοφάριση ήλθε με αυτογκόλ. Επίσης, είχε μοναδική ευκαιρία στο 90’+6 με τον Σαντίκ να κάνει το 3-2, σ’ ένα χρονικό σημείο που δεν θα επέτρεπε στον αντίπαλο να αντιδράσει.

Στην ομάδα της Κατωκοπιάς, παρά την απογοήτευση, γύρισαν ήδη σελίδα αφού την Παρασκευή τους περιμένει ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο. Μάλιστα, η ομάδα του Σακκά θα πάει χωρίς τους δύο βασικούς της χαφ, τους Ασαμόα και Τραϊτσέφσκι.

Ο πρώτος συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και αγωνίστηκε απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, ενώ και ο δεύτερος επίσης συμπλήρωσε τρεις κίτρινες και αποφασίστηκε να απουσιάσει με τον Απόλλωνα και να είναι διαθέσιμος με την ΑΕΛ. Οι Οικονομίδης και Καλλής είναι εκ των βασικών υποψηφίων. Θα απουσιάσει και πάλι ο Εμπραλίτζε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ