aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΧέρι-χέρι πάνε Ομόνοια και Παφιακός

Χέρι-χέρι πάνε Ομόνοια και Παφιακός

Η Ομόνοια και ο Παφιακός συνεχίζουν την αήττητη διαδρομή τους στο Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α’ κατηγορίας Βόλεϊ Ανδρών. Το βράδυ της Παρασκευής (8/11) «έγραψαν» την τέταρτη νίκη τους σε ισάριθμους αγώνες και ακονίζουν τα μαχαίρια τους για τη μεταξύ τους αναμέτρηση που είναι προγραμματισμένη στην 6η αγωνιστική, στις 22 Νοεμβρίου.

Η Ομόνοια, δεν συνάντησε ιδιαίτερα προβλήματα για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Νέας Σαλαμίνας, αφού επιβλήθηκε 3-0 σετ (25-18, 25-19, 25-17). Το σκορ επιβεβαιώνει  ότι η ομάδα του Σάββα Σάββα είχε τις λύσεις και δεν κινδύνευσε καθόλου.

Ο Παφιακός είχε, εξίσου, εύκολο έργο στην έδρα του με αντίπαλο την ΑΕΚ Καραβά. Νίκησε με 3-0 σετ (25-17, 25-22, 25-9), ενώ είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει τις εφεδρείες του έτσι ώστε όλοι να είναι ετοιμοπόλεμη στη συνέχεια. Τέτοιες αναμετρήσεις, δεν προσφέρονται για διεκδίκηση βαθμολογικού κέρδους για τους Καραβιώτες και φυσιολογικά έμειναν στα ρηχά.

Για την Ανόρθωση μέτρησε η έδρα και η διαφορά δυναμικότητας απέναντι στο Παραλίμνι. Οι κυανόλευκοι του Κώστα Χριστοφιδέλη εξασφάλισαν την  τρίτη τους νίκη στη σεζόν (όλες στο «Θεμιστόκλειο») νικώντας το Παραλίμνι με 3-0 σετ (25-14, 25-15, 27-25). Ουσιαστικά οι βυσσινί, προέβαλαν σθεναρή αντίσταση μόνο στο τρίτο σετ, αλλά και πάλι δεν κατάφεραν να πάρουν το σετ της τιμής.

Ντέρμπι έγινε στη Δερύνεια, όπου η τοπική Αναγέννηση εξασφάλισε τα δύο πρώτα σετ με 25-23, αλλά ο ΑΠΟΕΛ αντέδρασε αποτελεσματικά στα δύο επόμενα ισοφαρίζοντας σε 2-2 (19-25, 12-25) κι έτσι η αναμέτρηση κρίθηκε στο τάι μπρέικ. Εκεί οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό, ξέφυγαν από το ξεκίνημα με 4-5 πόντους διαφορά (8-3, 11-7), αλλά το φινάλε ήταν συγκλονιστικό. Ο ΑΠΟΕΛ ισοφάρισε και μετά από μπόλικο σασπενς η Αναγέννηση εξασφάλισε το δίποντο με 19-17.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ