aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΧάθηκαν... 3,5 πέναλτι σε λιγότερες από 24 ώρες - O Μαρόσα «κλώτσησε» την ευκαιρία

Χάθηκαν… 3,5 πέναλτι σε λιγότερες από 24 ώρες – O Μαρόσα «κλώτσησε» την ευκαιρία

Τη μεγάλη ευκαιρία να δώσει προβάδισμα 2-0 στην ΑΕΛ, στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος, έχασε ο Μαρόσα στο 42’. Ο Σλοβένος επιθετικός σημάδεψε το αριστερό δοκάρι από το σημείο του πέναλτι, το οποίο καταλογίστηκε σε ανατροπή του Τσέποβιτς από τον Τόμοβιτς.

Σε λιγότερες από 24 ώρες χάθηκαν 3,5 πέναλτι στο κυπριακό πρωτάθλημα! Αρχικά αστόχησε, στο ντέρμπι Ομόνοιας – ΑΠΟΕΛ, ο Έρικ Μποτεάκ. Ακολούθως ο Γκιόργκι Κβιλιτάια νικήθηκε από τον Φαμπιάνο, αλλά διατάχθηκε επανάληψη της εκτέλεσης καθώς ο Βραζιλιάνος δεν πατούσε στη γραμμή τέρματος όπως προνοούν οι κανονισμοί.

Λίγο πριν την ολοκλήρωση του ντέρμπι «αιωνίων» αστόχησε από την άσπρη βούλα και ο Ασάντε, με τον Γκανέζο να στέλνει την μπάλα στο δεξί δοκάρι του Σκουφέρ. Στη συνέχεια ο Σέχου σκόραρε, αλλά το γκολ ορθά δεν μέτρησε διότι ο Νιγηριανός ήταν μέσα στη μεγάλη περιοχή την ώρα της εκτέλεσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ