aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΧάσαμε το μέτρο σ’ αυτό τον τόπο

Χάσαμε το μέτρο σ’ αυτό τον τόπο

Για χάρη συζήτησης, να συμφωνήσουμε με τα παράπονα του Εθνικού Άχνας για τη διαιτησία του αγώνα της ομάδας του απέναντι στον ΠΟ Αχυρώνας Ονήσιλος τα οποία εκφράστηκαν μέσω ανακοίνωσης.

Όπως κάθε ομάδα, έχει δικαίωμα να καταγγείλει τη διαιτησία, όπως και θα κάνει ο Εθνικός. Επίσης, όπως αναφέρει, θα γίνει καταγγελία «τόσο στην Αστυνομία όσο και στην Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού». Ακόμη, γίνεται αναφορά σε «ποδοσφαιρικό έγκλημα» και καλεί όπως «ζητηθεί η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου όλων των εμπλεκομένων». Μαζί του Εθνικού… με χίλια. Αυτό, όμως, είναι το ένα.

Το άλλο και καταδικαστέο (όχι όμως από τον Εθνικό μέχρι σήμερα), είναι η σωματική βλάβη που προκλήθηκε στους διαιτητές του συγκεκριμένου αγώνα, με φωτογραφίες να μαρτυρούν ότι έφαγαν το ξύλο της αρκούδας, «από οπαδούς της γηπεδούχου ομάδας» όπως αναφέρει ο διαιτητής στο φύλλο αγώνος. Μάλιστα έγινε και καταγγελία στην Αστυνομική Διεύθυνση Βάσεων Δεκέλειας.

Στον Εθνικό, δεν μπήκαν στον κόπο να καταδικάσουν το συμβάν ή να εκφράσουν τη συμπάθεια τους στους διαιτητές, που είναι συνάνθρωποί μας, για το δυσάρεστο γεγονός. Δεν μπορεί ένα σωματείο να προσπερνά το πιο πάνω γεγονός και τα όσα δυσάρεστα έγιναν και να επικεντρώνεται μόνο στις διαιτητικές αποφάσεις, που θεωρεί ήταν σε βάρος της ομάδας του. Δεν πάμε καλά, χάσαμε το μέτρο σ’ αυτό τον τόπο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ