aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΧαραλάμπους: «Προτιμώ ΑΕΛ - Ας κληρωθούμε με όποιον μας αγαπάει περισσότερο»

Χαραλάμπους: «Προτιμώ ΑΕΛ – Ας κληρωθούμε με όποιον μας αγαπάει περισσότερο»

Για τη μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου μίλησε στον Super-Sport FM ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Στέφανος Χαραλάμπους, ο οποίος εξέφρασε την προτίμηση του για τον επόμενο αντίπαλο των μαυροπρασίνων.

Όσα δήλωσε ο Στέφανος Χαραλάμπους:

Αρχικά είπε: «Το να βρισκόμαστε στην προτελευταία θέση και στο πλην πέντε από δυο αντίπαλους δεν είναι αυτό που θέλαμε, όμως, προσπαθούμε, είμαστε χαρούμενοι για τη χθεσινή ισοπαλία. Με τέτοιες εμφανίσεις αξίζουμε κάτι περισσότερο. Βλέπουμε κάθε αντίπαλο στα μάτια ανεξαρτήτου ομάδας. Δεν ήταν αυτή που δικαιούμασταν η συγκομιδή βαθμών, αλλά από θέμα εμφανίσεων και θέλησης είναι μεγάλη η διαφορά», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Συμφωνώ στο τέλος της ημέρας μένει το αποτέλεσμα και το πού θα μας βρει το τέλος της σεζόν στη βαθμολογία. Από την άφιξη του κ Σεργίδη άλλαξαν πολλά στα αποδυτήρια και στο γήπεδο. Οι προπονήσεις είναι ακόμη καλύτερες, πιο σοβαρές, αντιληφθήκαμε πως είμαστε σε δύσκολη θέση, σκύψαμε τα κεφάλια και δουλεύουμε σκληρά».

Για την αδυναμία στο σκοράρισμα: «Δυστυχώς, το γκολ μας λείπει, έχουμε φάσεις σε κάθε παιχνίδι. Μας λείπει το εύκολο γκολ διότι αυτό είναι που κάνει τη διαφορά. Έχουν μείνει 14 παιχνίδια-τελικοί. Θα επιδιώξουμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Αρχίζουμε απέναντι στην ΑΕΛ και θα πάμε μόνο για το τρίποντο και τίποτα άλλο. Είναι πολύ δύσκολο να καλύψουμε τους πέντε πόντους διαφορά, αλλά όλοι πιστεύουμε ότι με τον τρόπο που παίζουμε, αργά ή γρήγορα θα έρθουν οι βαθμοί που θέλουμε».

Για τον τραυματισμό που είχε στην αρχή της σεζόν: «Δύο ημέρες πριν από την πρεμιέρα είχα ένα σοβαρό τραυματισμό και έμεινα 3-4 μήνες έξω. Με βοήθησε αυτός ο τραυματισμός σε πολλά σημεία πάνω μου. Δεν θα πω πως είμαι άτυχος διότι όλα γίνονται για έναν λόγο. Με βοήθησε να τα βρω καλύτερα με τον εαυτό μου και να γίνω καλύτερος στον τρόπο που σκέφτομαι και σε άλλους τομείς».

Για τους Αλσέους και Χαλίλι: «Βοήθησαν την ομάδα να ανέβει επίπεδο. Με την άφιξη τους, την ποιότητα και την εμπειρία, βοήθησαν και όλους τους άλλους να γίνουμε καλύτεροι. Επέστρεψε ο Ντουρμισάι, άρχισε ατομικά και τον περιμένουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται, ελπίζουμε αρχές Απριλίου, διότι μας έλειψε το εύκολο γκολ».

Για τους στόχους στη συνέχεια, την κλήρωση και τις ομάδες οι οποίες… αγαπάνε τον Ολυμπιακό και τον θέλουν ως αντίπαλο και την προτίμησή του: «Να φτάσουμε στον τελικό και να κυνηγήσουμε το κύπελλο. Θέλουμε να σωθεί η ομάδα και να βρεθούμε και στον τελικό, δεν έχουμε προτίμηση στον αντίπαλο. Αφού μας αγαπάνε και μας θέλουν, έχουμε να κληρωθούμε με όποιον μας αγαπάει περισσότερο. Λόγω ιστορίας και τι έγινε πριν από δύο χρόνια και μόνο με αυτό, θα προτιμούσα την ΑΕΛ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ