aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΧάνι, υπό προϋποθέσεις

Χάνι, υπό προϋποθέσεις

Το μόνο σίγουρο είναι πως στον Ολυμπιακό δεν έμειναν ασυγκίνητοι από την πληροφορία που διέρρευσε στον ΑΠΟΕΛ. Ποια; Πως ο Ομάρ Χάνι είναι εκ των ποδοσφαιριστών που δεν συμπεριλαμβάνονται στο πλάνο του Σάββα Πουρσαϊτίδη για την επόμενη σεζόν.

Ο Ιορδανός ακραίος επιθετικός, κατά τη λήξασα αγωνιστική περίοδο, είχε αγωνισθεί με τη μορφή δανεισμού στους μαυροπράσινους, αφήνοντας καλές εντυπώσεις. Δέθηκε με το σύνολο, κατέγραψε 22 συμμετοχές, συμβάλλοντας παραλλήλως τα μέγιστα ώστε η ομάδα να προσπεράσει το εμπόδιο της ΑΕΛ στα ημιτελικά του κυπέλλου με τα δύο γκολ που πέτυχε στο πρώτο ματς που διεξήχθη στο Μακάρειο Στάδιο τον περασμένο Απρίλιο.

Ο Χάνι που διατηρεί συμβόλαιο έως τον Μάιο του 2023, παρά τα γεγονός πως αναμένει τις οριστικές εξελίξεις στον ΑΠΟΕΛ, δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο επιστροφής στον Ολυμπιακό. Φτάνει, ασφαλώς, οι διοικήσεις των δύο ομάδων να τα βρουν όσον αφορά στον δανεισμό ή σε πιθανή άλλη ενδεχόμενη συμφωνία.

Ο 22χρονος Ιορδανός διατηρεί υψηλό συμβόλαιο για τα δεδομένα των μαυροπράσινων, οπότε σε περίπτωση που προκύψει «ζεστό» ενδιαφέρον, θα αναζητηθεί η φόρμουλα και στο εν λόγω σκέλος με τους γαλαζοκίτρινους. Τις εξελίξεις με τον Χάνι, όπως συζητείται, παρακολουθούν και άλλες ομάδες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ