aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣ«Χ» με… κερδισμένες Άχνα και Ανόρθωση! (pics&video)

«Χ» με… κερδισμένες Άχνα και Ανόρθωση! (pics&video)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Πήραν ότι δεν ήθελαν Νέα Σαλαμίνα και Ερμής, αφού με τη λευκή ισοπαλία στο σημερινό μεταξύ τους παιχνίδι δίνουν την ευκαιρία σε Εθνικός Άχνας και Ανόρθωση να πλησιάσουν την 6η θέση της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό στο πρώτο ημίχρονο, με πολλές φάσεις και ένα χαμένο πέναλτι για τον Ερμή από τον Ντα Σίλβα, όμως στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε αρκετά, οι φάσεις λιγόστεψαν και η κατοχή ήταν μοιρασμένη.

Παρά τις αλλαγές και το ρίσκο που πήραν οι δύο προπονητές τίποτε δεν απέδωσε και το 0-0 σφράγισε τις προσπάθειες των δύο ομάδων, με τον Ερμή να παραμένει έκτος με 29 βαθμούς και η Νέα Σαλαμίνα έβδομη με 27. Αύριο η Ανόρθωση φιλοξενεί την Αναγέννηση και τη Δευτέρα ο Εθνικός αντιμετωπίζει την Καρμιώτισσα.

Νέα Σαλαμίνα (Στάικος Βεργέτης): Βεσελόφσκι, Τσαμπούρης, Γκράσι, Άντονιτς, Φούσκο, Σκοπελίτης, Τσούριουριτς (80′ Εγγλέζου), Μπεμπέ, Κολοκούδιας (61′ Μπριζίτο), Αβελάιρας (31′ Μάατσι), Μακρίεφ.

Ερμής (Κάρλος Κορβεράν): Νουρεντινόσκι, Χριστόφ, Μπενγκά (24′ Μαϊσουράντζε), Ντε Πίνα, Ντε Βρίισε, Αρτάμπε, Μπάουμαν (89′ Μασίνουα), Μαρτίνιουκ, Ντε Μέλο, Κότο Παγιές, Ντα Σίλβα (90’+2 Λίλλης).

Σκόρερ: –

Κίτρινες: Κολοκούδιας, Τσαμπούρης

Αποβολές: –

Γήπεδο: «Αμμόχωστος / Επιστροφή»

Διαιτητής: Μασιάς Δημήτρης

Α’ Βοηθός: Χρίστου Αριστείδης

Β’ Βοηθός: Ανδρέου Π. Ανδρέας

4ος: Νεοκλέους Νικόλας

Παρατηρητής Διαιτησίας: Ιωάννου Μιχάλης

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ