aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛBοηθός ασφαλείας ύποπτος για τα κρυμμένα δακρυγόνα στο Στάδιο “Αλφαμέγα”»

Bοηθός ασφαλείας ύποπτος για τα κρυμμένα δακρυγόνα στο Στάδιο “Αλφαμέγα”»

Tης Ιωάννας Μάντζιηπα   

Βίντεο από τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης του γηπέδου «Άλφαμεγα» φαίνεται πως «καίνε» τρία πρόσωπα, σε σχέση με την τσάντα που εντοπίστηκε κρυμμένη μέσα στο ψευδοτάβανο στο χώρο των αποχωρητηρίων του Απόλλωνα, η οποία περιείχε 53 καπνογόνα και 9 φωτοβολίδες.

Η ανακριτική ομάδα του ΤΑΕ Λεμεσού αφού μελέτησε προσεκτικά το υλικό από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του γηπέδου, έφτασε στα ίχνη τριών υπόπτων οι οποίοι φέρονται να έχουν εμπλοκή στην τοποθέτηση του σακιδίου, άλλα και με τα καπνογόνα και τους πυρσούς που χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του προχθεσινού ντέρμπι μεταξύ του Απόλλωνα και του ΑΠΟΕΛ. Το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης κατέγραψε ύποπτες κινήσεις τριών προσώπων, ενός 48χρονου, 37χρονου και 38χρονου, οποίος καταζητείται.

Οι Αρχές πέρασαν χειροπέδες αρχικά στον 48χρονο ο οποίος οδηγήθηκε χθες ενώπιον του Δικαστηρίου Λεμεσού με αίτημα προσωποκράτησής του. Το Δικαστήριο διέταξε την κράτηση του για περίοδο 3 ημερών. Πρόκειται σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του «Φ» από την Αστυνομία, για πρόσωπο που εργάζεται ως βοηθός ασφαλείας του Απόλλωνα. Χθές το μεσημέρι συνελήφθη και ο 37χρονος ο οποίος εργάζεται ως τεχνικός/ συντηρητής του γηπέδου. Ο 37χρονος ανακρίθηκε, ερευνήθηκε και ακολούθως αφέθηκε ελεύθερος αργά χθες το βράδυ χωρίς να κατηγορηθεί εν αναμονή εξετάσεων στα διάφορα τεκμήρια.

Όπως πληροφορείται ο «Φ» και σύμφωνα με τα γεγονότα της υπό διερεύνησης της υπόθεσης, από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που ελέγχεται το αποχωρητήριο που βρέθηκε η τσάντα, διαπιστώθηκε ότι γύρω στις 15.35 το μεσημέρι της Κυριακής πρόσωπο που εργάζεται στον Απόλλωνα εισήλθε τρεις φορές σε διάστημα μερικών λεπτών, στο χώρο του αποχωρητηρίου, έχοντας στην κατοχή του σακίδιο το οποίο προσομοιάζει με αυτό που εντοπίστηκε. Το εν λόγω πρόσωπο καταγράφεται να εξέρχεται για τελευταία στις 18.38, κρατώντας το σακίδιο.

Στις 16.54 ο 48χρονος ύποπτος μαζί με τον 37χρονο εισέρχονται στο αποχωρητήριο μαζί. Ο πρώτος έχει στην κατοχή του ένα σακίδιο μαύρο το οποίο προσομοιάζει με αυτό που βρέθηκε από την Αστυνομία. Ο 37χρονος ύποπτος φεύγει από το σημείο στις 16.55, ενώ ο 48χρονος εξέρχεται μετά από δύο περίπου λεπτά, χωρίς το σακίδιο που κρατούσε. Στις 17.05 μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν το μαύρο σακίδιο με τους πυρσούς και τα καπνογόνα. Επίσης, από τις εξετάσεις που έγιναν τη Δευτέρα εντός του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου, εντοπίστηκαν χρησιμοποιημένα καπνογόνα και πυρσοί τα οποία προσομοιάζουν με αυτά που υπήρχαν στο σακίδιο.

Για την υπόθεση αναμένεται να ληφθούν 35 καταθέσεις από πρόσωπα που εργάζονται στο γήπεδο και επιτηρητές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ