aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗBίντεο: Το φάουλ έγινε πέναλτι και οι φωνές Ουάρντα – Κετσπάγια αγκαλιά!

Bίντεο: Το φάουλ έγινε πέναλτι και οι φωνές Ουάρντα – Κετσπάγια αγκαλιά!

Με εκτέλεση πέναλτι του Αμρ Ουάρντα στο 55’ η Ανόρθωση προηγήθηκε 2-0 της Δόξας στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο διαιτητής Κωνσταντίνος Φωτίου καταλόγισε φάουλ για πάτημα του Στυλιανού στον Κατσαράβα, αλλά μετά από ενημέρωση του VAR (Bασίλης Δημητρίου) πήγε στο βίντεο, είδε τη φάση και αφού διαπίστωσε ότι ο Γεωργιανός επιθετικός πατούσε τη γραμμή της περιοχής άλλαξε την απόφασή του και έδειξε την άσπρη βούλα.

Την εκτέλεση του δεύτερου πέναλτι της Ανόρθωσης στο ματς ανέλαβε ο Ουάρντα, μετά την άστοχη προσπάθεια του Πόποβιτς, με τον Αιγύπτιο να βγαίνει νικητής στη «μάχη» με τον Σισκόφσκι και να δίνει «αέρα» δύο τερμάτων στην ομάδα της Αμμοχώστου με το πέμπτο φετινό του τέρμα. Ο Ουάρντα έτρεξε και αγκάλιασε τον Τιμούρ Κετσπάγια με τον οποίο λίγο προηγουμένως είχε διαφωνία και μάλιστα ο Γεωργιανός τεχνικός έκανε παρατηρήσεις σε έντονο ύφος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ