Η εντυπωσιακή παρουσία του Βοζίνια στο Παγκόσμιο Κύπελλο συνεχίζει να συγκεντρώνει εγκωμιαστικά σχόλια και ένας άνθρωπος που τον γνωρίζει όσο λίγοι είναι ο πρώην συμπαίκτης του στην ΑΕΛ, Ντάνι Μπενίτεθ.
Ο Ισπανός, που αγωνίστηκε μαζί με τον πολύπειρο πρώην τερματοφύλακα της ΑΕΛ την περίοδο 2017-2019, μίλησε στην εκπομπή «Marcador» του RadioMARCA και αποκάλυψε πως στο παρελθόν δύο από τις μεγαλύτερες ομάδες της Κύπρου επιχείρησαν να τον κάνουν δικό τους.
«Ο Βοζίνια ήταν ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στην Κύπρο. Είμαι σίγουρος γι’ αυτό. Αρκετές ομάδες προσπάθησαν να τον αποκτήσουν, μεταξύ αυτών ο ΑΠΟΕΛ και ο Απόλλωνας». Ο Μπενίτεθ αποκάλυψε ακόμη ότι διατηρεί στενή επικοινωνία με τον Βοζίνια και πως μίλησαν μόλις πριν από λίγες ημέρες, συγχαίροντάς τον για τις εμφανίσεις του στη μεγάλη διοργάνωση.
Παράλληλα, στάθηκε όχι μόνο στις αγωνιστικές του ικανότητες αλλά και στον χαρακτήρα του, περιγράφοντάς τον ως έναν ιδιαίτερα ταπεινό και επαγγελματία άνθρωπο. «Όταν πήγα στην Κύπρο, αυτό που με εντυπωσίασε περισσότερο ήταν η ταπεινότητά του. Ήταν πάντα ένας εξαιρετικός επαγγελματίας», σημείωσε.
Κλείνοντας, ο Ισπανός εξέφρασε τη χαρά του για την αναγνώριση που απολαμβάνει πλέον ο πρώην συμπαίκτης του, υπογραμμίζοντας πως πρόκειται για έναν άνθρωπο που άξιζε απόλυτα αυτή την επιτυχία και ότι «το ποδόσφαιρο τον αντάμειψε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».














