aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΜπάσιμο από την εξωτερική και «αγκαλιά» με Σαρφό!

Μπάσιμο από την εξωτερική και «αγκαλιά» με Σαρφό!

Προ των πυλών της ΑΕΚ είναι ο Κίνγκσλεϊ Σαρφό. Οι χθεσινοβραδινές πληροφορίες από την Γκάνα που ήθελαν (και) τους Λαρνακείς στο κόλπο της απόκτησης του 26χρονου μέσου αποδεικνύονται πέρα για πέρα αληθινές, αφού ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είναι ένα βήμα πριν την ένταξή του στους κιτρινοπράσινους.

Όπως απορρέει από τα ενδότερα του Ολυμπιακού κρούση για την απόκτηση του ευκίνητου μεσοεπιθετικού έκαναν ο ΑΠΟΕΛ και ο Απόλλων, ομάδες που ήταν διατεθειμένες να βγάλουν από το ταμείο τους κοντά στις 250.000 ευρώ για να αποκτήσουν τα δικαιώματά του.

H AEK προφανώς ήταν πιο αποφασιστική στις διαπραγματεύσεις και είναι ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση μια σπουδαίας μετεγγραφής, καθώς υπάρχει καθολική αναγνώριση της ποδοσφαιρικής αξίας του Σαρφό.

Η συμφωνία ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό, χωρίς για την ώρα να έχουν πέσει υπογραφές, προνοεί δανεισμό του Σαρφό έως το τέλος της σεζόν έναντι ενός ποσού και εφόσον βρεθεί η χρυσή τομή με την πλευρά που εκπροσωπεί τον Γκανέζο μέσο οι Λαρνακείς θα αποκτήσουν από το Καλοκαίρι τα δικαιώματά του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ