aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣAυξημένη πιθανότητα αποχής των διαιτητών, στον «αέρα» το πρωτάθλημα

Aυξημένη πιθανότητα αποχής των διαιτητών, στον «αέρα» το πρωτάθλημα

TOY ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

«Μπαρούτι» μυρίζει το κυπριακό ποδόσφαιρο. Οι «κόκκινοι φάκελοι» για ύποπτους αγώνες φτάνουν ο ένας μετά τον άλλο στα γραφεία της ΚΟΠ, αρκετές ομάδες βάλλουν κατά της αξιοπιστίας του ποδοσφαίρου και το αποκορύφωμα η βομβιστική επίθεση σε βάρος της περιουσίας του διαιτητή, Ανδρέα Κωνσταντίνου. Ο νεαρός ρεφ σφύριξε για πρώτη φορά σε αγώνα Α’ Κατηγορίας στην αναμέτρηση της Δόξας με την ΑΕΛ για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το όλο σκηνικό έχει προκαλέσει την έντονη αντίδραση των διαιτητών. Κύκλοι εντός του Συνδέσμου Διαιτητών είναι δυσαρεστημένοι καθώς θεωρούν ότι οι αρκετοί παράγοντες με δηλώσεις και αναρτήσεις του βάζουν…  λάδι στη φωτιά, αυξάνοντας την προκατάληψη με τους διαιτητές να μετατρέπονται το εύκολο θύμα σε κάθε αποτυχία μίας ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Goal.com.cy υπάρχει σοβαρή πιθανότητα αποχής των διαιτητών και αναβολής της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το γεγονός ότι μέχρι τις 14:30 δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί οι διαιτητές της αγωνιστικής μόνο τυχαίο δεν είναι, αφού τα πάντα είναι ρευστά.

Διαβάστε επίσης: Ο ΣΔΚ απαντά στον ΠτΔ: «Μας αδικούν και καλύπτουν τους ενόχους»

Ο πρόεδρος της ΚΟΠ είχε συνάντηση με τους διαιτητές που βρίσκονται σε Ενδιάμεσο Σεμιναρίο διαιτησίας για διαιτητές και βοηθούς διαιτητές Κατηγορίας Elite στην Αγία Νάπα, ενώ έχει ζητήσει άμεσα συνάντηση με τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης και την ηγεσία της Αστυνομίας. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί σήμερα και επί τάπητος θα τεθούν το συμβάν σε βάρος του διαιτητή Ανδρέα Κωνσταντίνου και οι εκθέσεις για πιθανούς προσυνεννοημένους αγώνες που έχουν προωθηθεί από την Ομοσπονδία προς την Αστυνομία.

Διαβάστε επίσης: Η απάντηση του Πάπουτσου για το ενδεχόμενο αναβολής της αγωνιστικής

Εντός των επόμενων ωρών αναμένεται ανακοίνωση από την ΚΟΠ με όλα τα ενδεχόμενα πιθανά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ