«Αυστηρό το πέναλτι του Απόλλωνα, θα μπορούσε να δοθεί κόκκινη στον Σελίμοβιτς»

Στα διαιτητικά λάθη στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε ραδιοφωνικές δηλώσεις (ΣΠΟΡ FM 95.5) η εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Αριάδνη Γενεθλίου.

Αναλυτικά όλα όσα ανέφερε:

Για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα: «Ήταν ένα παιχνίδι σημαντικό για εμάς επειδή δεν έχει κλειδώσει μαθηματικά η έξοδος μας στην Ευρώπη. Πρέπει να τον πάρουμε για να νιώσουμε την ασφάλεια για να πούμε ότι κατακτήθηκε ο στόχος που τέθηκε από την αρχή του πρωταθλήματος. Ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, στο δεύτερο δεν μπορούσαμε να ανταπεξέλθουμε λόγω της κόκκινης. Ερχόμαστε να συζητούμε για θέματα διαιτησίας που θεωρούμε ότι πρέπει να είναι 50-50. Το έχουμε πει αρκετές φορές φέτος ότι πρέπει να μην εμπίπτουν οι διαιτητές σε εσκεμμένες ενέργειες. Πρέπει πρωταγωνιστές να είναι οι ποδοσφαιριστές και όχι οι διαιτητές. Είναι ο Αντόνια που έφευγε μόνος του και δόθηκε οφσάιντ. Ήταν και η φάση του πέναλτι που ήταν πολύ αυστηρή. Δεν έχω επίσημη ενημέρωση αν θα προχωρήσουμε σε καταγγελία. Δεν πρέπει να αδικείται όμως καμία πλευρά. Θα μπορούσε να δοθεί κόκκινη κάρτα στον Σελίμοβιτς για το φάουλ στον Χουράδο».

Για τον Ντα Σίλβα και τα αγωνιστικά: «Δεν αντιμετώπιζε πρόβλημα. Ήταν επιλογή του προπονητή. Υπάρχει χρόνος για ξεκούραση τώρα. Ήταν απαιτητική βδομάδα για όλους. Θα γίνουν προπονήσεις και αύριο και την Τετάρτη. Θα δοθούν μέρες άδειας και μέσα στο Πάσχα. Δεν θα έχουμε τους Αγκάνοβιτς και Σχρανζ λόγω καρτών. Θα περάσει σήμερα από ιατρικές εξετάσεις ο Γκαστανιάγα. Αναμένουμε ότι θα είναι έτοιμος από βδομάδας».

Για τον προγραμματισμό: «Ο προγραμματισμός δεν έχει σταματήσει. Δεν το έχουμε βάλει στην άκρη. Η διοίκηση κάνει τις απαιτούμενες ενέργειες. Αν προκύψει κάτι αυτές τις μέρες θα ενημερώσουμε τον κόσμο».

Για τον τελικό κυπέλλου: «Θα γίνουν κάποια βήματα σαν ΑΕΛ. Είχαμε και το χθεσινό παιχνίδι που ήταν σημαντικό για εμάς. Το σημαντικό είναι να πάμε δυνατά να το διεκδικήσουμε».

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ